Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Blog

Loop jij op wolken?

10 december 2018

Er zijn stellen die na de geboorte van hun eerste kind op een roze wolk zitten en alleen maar genieten van de geboorte van hun kind. Maar toch, is er een meerderheid van de vrouwen maar ook mannen die de start van hun gezin als “heftig” ervaren.

Lees bericht

Uit hoeveel mensen bestaat jouw gezin?

3 december 2018

Uit onderzoeken blijkt dat de samenstelling van jouw gezin invloed heeft op jou lengte, gewicht en nog zo veel meer. Zie hier onder enkele feiten.

Lees bericht

(Voor)pret voor Pakjesavond

26 november 2018

Je kind zit vol spanning hebben wellicht de “lieve goede Sint en zijn pieten” ondertussen ontmoet en dit maakt het onderwerp nog levender dan het al was. Er wordt nog meer gezongen, nog meer tekeningen geknutseld, het verlanglijstje wordt langer en langer en je kinderen worden drukker en drukker. Want daar komt de vraag “mama, hoeveel nachtjes moet ik slapen tot het pakjesavond is?”

Lees hier de tips voor een gezellige voorpret.

Lees bericht

Je kind stuitert, is energiek en vol spanning

19 november 2018

Iedere ouder probeert het zo lang mogelijk uit te stellen tot de dag weer aangebroken is dat De Sint en Piet verkleed kleren weer tevoorschijn komen. Een ontzettend leuk maar voor de kinderen ook een spannende periode. Het is natuurlijk geweldig al die cadeaus, alleen toch ook wel een akelig idee dat in je slaap pieten in je huis lopen. Daar zullen we maar niet te lang bij stil blijven staan.

Je kind wordt wakker rent naar beneden, kijkt iedere dag in hun schoen of er niet toevallig iets in zit en staat te “stuiteren” voor de TV wanneer het Sinterklaasjournaal afgelopen is. Zie ze nu nog maar eens naar bed te krijgen.

Hier wat tips om de energie van je kind(eren) om te zetten naar activiteiten. Zo is het voor jou leuk want je kind doet vol enthousiasme en overgaven mee aan jou activiteit en er hangt een fijne sfeer in huis. Wat kun je bijvoorbeeld doen;

Lees bericht

Samen de wereld ontdekken

12 november 2018

Er is zoveel wat jij jouw kind wil laten zien, maar alleen al dat idee “al dat leuren met spullen, zullen we dat wel doen?”. Vaak is het antwoord daarop “Nee” we blijven wel thuis en gaan het wel doen als ons kind wat ouder is. Terwijl de wereld zo mooi is! Niet alleen Nederland is mooi, maar er zijn zo ontzettend veel mooie plekjes op de wereld die je niet wil missen.

Mijn onderzoeken op het internet betreft het reizen met kinderen zijn de meningen ontzettend verdeeld. “Ga niet met je kind op reis, want dit is slecht voor je kind!”. Naar mijn mening is dit de grootste onzin die er bestaat. Je moet inderdaad beter nadenken voordat je de deur uit gaat, maar het hoeft je absoluut niet tegen te houden om de wereld te ontdekken!

Lees bericht

Is chocoladepasta nu gezond voor mijn kind of niet ?

5 november 2018

Het is helaas waar dat 85% van alle kinderen voorkeur hebben voor een boterham met Chocoladepasta. Maar wist jij dat in iedere chocoladepasta in pot chemische stoffen zitten ?
Daarom geef ik jullie nu een chocoladepasta zonder chemische stoffen.

Lees bericht
Loading blogs...