Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Blog

Mijn kind betrekken bij de bevalling of niet?

17 juni 2019

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker. Naast papa mag grote broer of zus ook bij de bevalling zijn. Wil jij dit aan de ene kant wel, maar weet je niet zeker of het wel een goed idee is? Deze twijfels ga ik proberen weg te nemen.

Lees bericht

Voel jij je zo moe?

3 juni 2019

Kun jij na de bevalling je bed niet uit komen en voel jij je zo moe? Voel je niet schuldig, dit hoort er echt bij. Vergeet niet hoe hard jou lichaam heeft moeten werken om jou baby op de wereld te zetten. Gun je lichaam ook deze tijd om te herstellen

Lees bericht

Experimenteren met verven

27 mei 2019

Verven is een activiteit voor jong en oud en kun je uitvoeren op allerlei manieren. Naast dat het leuk is, is het ook heel leer vol en stimulerend voor de ontwikkeling. Wil jij jou kind wel laten experimenteren met verf maar weet je niet goed hoe?

Lees bericht

Belangrijke zwangerschap mijlpalen

20 mei 2019

Hoe zit het nu in elkaar met de zwangerschap? Hoe bereken je hoe ver we zwanger zijn? Moet ik zelf de verloskundige bellen of doet de huisarts dit? Wanneer kan ik mijn eerste test doen? Allemaal vragen waar je niet direct het antwoord op weet.

Lees bericht

Waarom je Moederdag gewoon moet blijven vieren

6 mei 2019

‘Opgepimpte Nivea potjes, ontbijt op bed, versjes, alles is mogelijk en je kunt het zo gek niet bedenken. Het is weer tijd voor Moederdag! Voelt het als een last? Denk hier dan niet te lang over na maar lees de redenen waarom jij Moederdag eigenlijk niet kan en mag overslaan.

Lees bericht

Weetjes over pasgeboren baby’s

29 april 2019

Dan is daar hét moment dat jij je kleintje in je armen houdt. Volmaakt en wel, wat prachtig wat bijzonder. Nu begint de fasen dat je elkaar moet gaan leren kennen. Je krijgt nog steeds géén gebruiksaanwijzing bij de geboorte, dus dat word een ontdekkingstocht.
We helpen je alvast op weg met enkele weetjes over jou baby.

Lees bericht
Loading blogs...