Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Blog

Ontspannen opvoeden

15 april 2019

Waarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen ? Alledaagse drukte om je heen, een baan en een dosis zorgen, kortom maak jij ook tijd om voor jezelf te zorgen ? Ik geef je enkele belangrijke redenen waarom dit juist goed voor je is. Met als doel, zodat je beter voor je kind(eren) kunt zorgen.

Lees bericht

Eerst water de rest komt later

8 april 2019

Je zit lekker aan tafel met je vrienden bij te kletsen. De kinderen spelen met zijn alle samen want ook zij hebben elkaar gemist. Ranja, koffie en thee wordt op tafel gezet en iets lekkers op tafel om deze gezellige date te starten.
Tijdens het kletsen kruipt de kleine van je vriendin naar de tafel en trekt aan het tafelkleed en krijgt zo gloeiend hete thee over haar heen. Ai wat nu! Je hoort in je achterhoofd, de pakkend zin
“Eerst water de rest komt later” Maar hoe lang? koud water? in een bak met water?

Lees bericht

Hoe herken je een koortsstuip

1 april 2019

Je wordt wakker komt uit je bed en je vindt je kleine man ziek in bed. Hij heeft koorts, maar je denkt; “Kom op uit bed!, eerst proberen en als het niet gaat dan ga je maar weer terug naar bed” . Dat moesten wij immers vroeger ook. Maar je kind wil niet uit bed komen en reageert niet eens tijdens het aanspreken. De ogen draaien weg en maakt schokkende bewegingen met zijn zweten lichaam.

Lees bericht

Een ongelukje zit in een klein hoekje

25 maart 2019

Je kind zit te spelen met zijn vriendje en samen zijn zij knakworstjes aan het eten. Schaterlachende geluiden komen uit de keuken, maar dan is het ineens stil. Je kijkt om het hoekje en het vriendje van je kind kijkt geschrokken naar jou en je begrijpt waarom. Wat nu!?

Lees bericht

Ben ik zwanger?

18 maart 2019

Zwangerschap heeft zo veel verschillende symptomen dat je ze misschien niet altijd direct herkent. De ene vrouw heeft hier ook meer last van dan een andere vrouw. De grootste symptoom die wellicht iedere vrouw goed in de gaten houdt is het uit blijven van de menstruatie. Maar er zijn ook andere symptomen.

Lees bericht

Voor het eerst naar de kinderopvang en ik neem mee

11 maart 2019

Na heerlijk de tijd samen met je kind is het nu weer tijd om aan het werk te gaan. Misschien vindt je het spannend, maar wellicht kijk je hier ook echt ontzettend naar uit om weer aan het werk te kunnen en even geen mama te zijn. Je wil dat je kleintje niets te kort komt en wil goed voorbereid je kind weg brengen. Daarom geven we je enkele gemakkelijke tips

Lees bericht
Loading blogs...