Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Een nieuwe blog van Nikki

11 april 2018 Activiteiten, Kinderopvang, Peuter

Mijn vorige blog ging over activiteiten met slecht weer, hopelijk hebben we die ideeën pas weer nodig na een hele lange mooie zomer.
Afgelopen weekend lijkt het dan toch echt zo ver te zijn, 20 graden en in Eindhoven en omstreken zelfs hoger!

Wat doen wij bij mooi weer:
– Veel buiten spelen in onze eigen tuin: Nathan speelt zelf met zijn speelhuisje, glijbaan, zandbak en stoepkrijten maar ook vaak met de auto’s. Samen gaan we voetballen, bellen blazen, houden we een theekransje en op hele warme dagen spelen we natuurlijk met water en zet ik het zwembadje neer.

– Naar de speeltuin: Nathan is nu bijna 2.5 jaar oud en dit jaar wil ik wat meer speeltuinen gaan uitproberen zoals Kabouterdorp, en de nieuwe speeltuin “de Heiberg”.
Vorige zomer was Nathan 1.5 jaar oud en nog voor veel dingen te klein. Toch gingen we wel vaak naar het wijkspeeltuintje en/of de speeltuin bij de kinderboerderij in Veldhoven. Dan kon die met hulp toch van de glijbaan en zelfs schommelen (Er zijn daar babyschommels)

– Naar de kinderboerderij: dieren zijn altijd een goed idee. We kiezen vaak voor de kinderboerderij in Strijp, Eigenwijs in het Philips van Lennepark, hier mag je bij de dieren om ze te aaien en zelfs op bepaalde tijdstippen mag je ze mee helpen voeren. In de periode van de Carnaval met afsluiting op 1e paasdag (zondag) kun je 6 zondagen naar de geitenboerderij in Veldhoven, dit is echt een aanrader, want alle kids mogen een lammetje knuffelen en een flesje geven. Ook doet bij ons de biologische boerderij in de Genneper parken het goed. Kijken bij de koeien en soms zelf kalfjes, Nathan is helemaal weg van de kippen die dan ook mag voeren en natuurlijk gaan we op eierenjacht.

– Naar de dierentuin: Vorig jaar hadden we een abonnement op de Beekse bergen genomen en dit is ons zeer goed bevallen. Het abonnement loopt eind deze maand af dus we gaan deze week nog mooi even een dagje op bezoek bij de dieren in de Beekse bergen. Daarna stappen we waarschijnlijk over naar dierenpark Nuenen. Dit gewoon ter afwisseling: allebei erg leuke prijzen, bij 3 bezoeken in het jaar heb je geld er al weer uit.

– Naar de zee: dit hebben wij nog niet gedaan, maar zou ik wel graag willen. Het gaat er zeker van komen dit jaar.

– last but not least: Nodig vrienden/ familie uit en houd een lunch/tuinfeestje/BBQ.
Afgelopen weekend de 1e BBQ hier thuis geweest we waren met 10 volwassen mensen en 2 peuters, heerlijk kletsen, drankje drinken, eten en kijken hoe die 2 peuters zichzelf en elkaar vermaken.

Lentegroetjes van Nikki

Ook interessant

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina

Onze BSO

Bekijk pagina

Wellicht intressant voor jou ?

Meer over ons..

Bekijk pagina