• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De BSO Bus

8 mei 2023

De BSO Bus voorheen “Stint” genaamd mogen weer de straten op

Wat zijn wij blij met deze ontwikkelingen. Echter zitten hier hele nieuwe wetten en richtlijnen aan vast. We nemen je mee in de regels en trainingen die wij met ons BSO team doorlopen hebben voordat wij de straat op mochten met de BSO Bus

Examen en training.

Iedere bestuurder van een BSO Bus moet net als een auto- en scooterrijbewijs een officieel door de ANWB georganiseerd theorie en praktijk examen positief afleggen. Er moest weer opnieuw geleerd worden door het BSO team en er volgde diverse trainingsdagen verzorgd door onszelf en de ANWB. Daarnaast kregen alle bestuurders uitleg over de nieuwe en verbeterde beveiliging op onze BSO Bussen.
Met trots kunnen we zeggen dat alle medewerkers die deze trainingen gevolgd hebben allemaal met de spreekwoordelijke ‘vlag en wimpel’ geslaagd zijn. Dus wij hoeven niet te wachten en kunnen direct gebruik maken van deze té gekken bussen.

Vaste routen.

Iedere routen die gereden word, moet vooraf vast gelegd worden. Zodat er ook van te voren nagedacht is om de meest veilige en comfortabele route te rijden van A naar B.
Iedere school en bekende speeltuinen zijn op diverse manieren gereden en de veiligste routes zijn vastgelegd. Onze BSO collega’s zullen daarom nooit afwijken van deze vaste routen. We geven de spontane ritjes graag op voor deze extra veilige maatregel.

 

Controle en logboeken

De BSO bussen moeten wekelijks gecontroleerd worden op bandenspanning, schroeven controle en technische dingen. Je kunt hierbij denken aan de APK van de auto.

Maar wat een vrijheid en plezier geeft de BSO bus ons!

We hebben meer vrijheid terug met de komst van de BSO bus. We rijden nu zoveel meer scholen zelf, wat wij persoonlijk de aller grootste meerwaarde vinden.
Voor de kinderen is het rijden met de BSO bus een ervaring opzich. Telkens als we de blije snoetjes zien bij het wegrijden, word ons gevoel bevestigd; ‘Dit is een fantastische beslissing, uitvinding en een meerwaarde van onze BSO

Heb jij nog vragen over onze BSO bus?
Voel je alsjeblieft zo vrij ons deze te stellen!
Liefs Laura

Meer over onze BSO

Naar de activiteiten

Bekijk pagina

Plan een rondleiding op de BSO

Bekijk pagina