• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Een dag op de BSO van het Witte Wiel

4 januari 2021
de Sport BSO

De volgende fase is aangebroken, je kind gaat naar school en start bij onze gave BSO.
Voor vele kinderen en ouders een spannende tijd. Maar wist je dat de meeste kinderen er zo doorheen “fietsen”?

Vandaag neem ik je een dagje mee met de Sport BSO
De sport BSO is gevestigd bij sport centrum David Lloyd, aan de peterzuidlaan in Veldhoven.
Hoe gaaf is het dat je als kind in bij een echt sportcentrum je Buiten Schoolse Opvang mag vullen met proffesionele sportlessen van de les die jij gaaf vindt.

Nadat we eerst wat hebben gedronken, ga je spelen in een klimtoestel, een balletje trappen met je vriendjes of een tekening maken voor je papa, mama, zusje of broertje.

Rond 15:30 gaan we aan tafel voor het fruit en hebben we even een moment rust waar je kan kletsen met de leiding of je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt ook vertellen hoe je dag op school is gegaan, wat je hebt gedaan in het weekend of wat je ook maar wilt vertellen. We horen zoveel verhalen dit is puur genieten.

Na het fruit te hebben gegeten, gaan we sporten!
Ja, want daarvoor zijn we in het sportcentrum. Tennissen, voetballen of dans je liever? Voor de wat oudere stoere kinderen hebben we ook een battlebox, hoe leuk is het om tegen een vriendje of vriendinnetje te laten zien hoe snel je bent en natuurlijk hoe je sterk je bent?

Na al het sporten hebben we natuurlijk weer honger gekregen, tijd voor Rauwkost. Rauwkost? Ja, de koekjes eet je lekker thuis en bij ons eten we nog wat rauwkost zodat wij kunnen stimuleren om gezond te eten. Wist je dat er veel kinderen geen groenten lusten, maar bij ons gewoon aanschuiven omdat het zo gezellig is aan tafel en toch een stukje proeven?

Na het rauwkost eten nog even lekker spelen tot de papa’s of mama’s de kinderen komen ophalen!
En dan vertellen we samen wat je hebt gedaan bij onze sport BSO.

Paul van Mol

Meer over ons

Meer blogs

Bekijk pagina

Kom kijken op de BSO

Bekijk pagina