Is chocoladepasta nu gezond voor mijn kind of niet ?
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Is chocoladepasta nu gezond voor mijn kind of niet ?

5 november 2018

Het is helaas waar dat 85% van alle kinderen voorkeur hebben voor een boterham met Chocoladepasta. Maar wist jij dat in iedere chocoladepasta in pot chemische stoffen zitten ? Daarom geef ik jullie nu een chocoladepasta zonder chemische stoffen.

Maar de makers zeggen dat het gezond is ?!
Je gaat naar de supermarkt en pakt een pot chocoladepasta en leest :
Het geweldige voedingsadvies van de makers van deze heerlijke chocoladepasta;

Een voorbeeld van een ontbijt met Chocoladepasta: twee sneden brood (60g) met chocoladepasta (30g ofwel twee goed gevulde theelepels), een glas halfvolle melk a 250 ml, een glas vers sinaasappelsap a 100 ml of een stuk fruit. Dit is een traditioneel ontbijt dat niet vetter of zoeter is dan de klassieke boterhammen met boter en jam.

Dit wil zeggen dat ze bij de makers van deze chocoladeproducten vinden dat het goed is om onze kinderen de dag te laten starten met 17 gram suiker per dag ? Ik hoop dat dit voor zelf spreekt dat dit de grootste onzin ooit is. Dit is enkel Sales ! Fabrikanten weten hun producten goed te verkopen, maar gezond is het helaas niet. Dit wil niet zeggen dat je jouw kindje géén chocoladepasta meer mag geven, maar vervang dit product door een gezonde versie van chocoladepasta die je zelf kan maken !

Wat heb je nodig :
100 gram Amandelpasta
50 gram Extra virgin kokosolie
2 Eetlepels rauwe cacaopoeder

Hoe maak je het ?
Pak een schaaltje en meng 100 gr amandelpasta, 50 gram extra virgin kokosolie, 2 eet lepels rauwe cacaopoeder goed door elkaar, dit kan met een handmixer of “gewoon” met een lepel en je chocoladepasta is klaar. Je kunt hier om het zoeter te maken ook wat honing bij doen ! Maar let op! Honing is niet goed voor je baby! Bewaaradvies is de koelere maanden kan dit gewoon in de keukenkast bewaard worden, wanneer het echt warm is, raden we aan om het in de koelkast te zetten.

EET SMAKELIJK !

Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen ?

Wie zijn wij

Bekijk pagina