Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Vakantievoorpret !

7 mei 2018 BSO, Kinderopvang, Ontwikkeling, Peuter

Vakantie

Jaja, het is mei, onze vakantie is alweer geboekt.
De eerste zonnestralen zijn gezien en het vakantiegevoel komt weer boven.
Vorig jaar zaten we met het dilemma voor het eerst op vakantie met een kind, wat gaan we doen?

Maarten (mijn man) blijft eigenlijk altijd het liefste thuis en ik ga het liefst wel naar de zon maar dat kost ook veel geld en is met een kleine erbij toch wel heel anders.
Ik stelde vorig jaar op social media de vraag wat is een leuke vakantie met een dreumes? Daar kreeg ik veel tips op, onder andere meerdere keren camping Ter Spegelt in Eersel. Na veel onderzoek doen op internet en hier en daar wat rondvragen besloten we naar Eersel te gaan.

De eerste vakantie dicht bij huis leek ons handig. Bleek later ook wel aangezien we allebei niet ervaren kampeerder zijn waren we wat dingen vergeten. Gelukkig geen cruciale dingen maar toch wel terug gereden.

We kozen wel bewust voor glamping, dit omdat wij het voor ons en met kleine wel handiger vonden om een eigen badkamer te hebben. Vooral slaap ik graag in een echt bed in plaats van luchtbed of matje.Ondanks dat we net na het hoogseizoen waren was er toch veel horeca open en veel activiteiten voor de kinderen, van heel jong al tot jaar of 12 is dit een ideale plek om je vakantie door te brengen.

Elke ochtend was er een knutseluurtje, het sterrenstrand en zwembad zijn ook superleuk.
Er is iedere avond ook wel een activiteit zo net voor bedtijd. Voorlezen in pyjama door 1 van de 5 sterren van de camping. Pyjamadisco, en nog wat andere dingen.

Nathan was ruim 1.5 jaar maar kon heerlijk spelen in het midden van het (huisjes)veldje was een mooie zandbak. Nathan ging graag zwemmen en de air trampoline was ook populair. Ook een leuk voordeel was dat het zo dichtbij was dat zijn neefje een dagje langskwam en oma&opa dus na een erg leuke tijd vorig jaar besloten we al snel dit jaar ook weer naar ter spegelt te gaan. Net na het hoogseizoen gaan we een weekje naar Ter Spegelt in Eersel. Deze keer hebben we een huisje voor 5 personen geboekt en nemen we oma en opa mee!

Meer over ons

Bekijk pagina

Kinderopvang Zoals Thuis

Bekijk pagina