• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei

Waarom je Moederdag gewoon moet blijven vieren

6 mei 2019

Opgepimpte Nivea potjes, ontbijt op bed, versjes, alles is mogelijk en je kunt het zo gek niet bedenken. Het is weer tijd voor Moederdag! Voelt het als een last? Denk hier dan niet te lang over na maar lees de redenen waarom jij Moederdag eigenlijk niet kan en mag overslaan.

 1. Ze staat altijd klaar voor jou. Dag en nacht, het maakt niet uit ze is er voor je. Wie kwam naar je toe tijdens nachtmerries, wanneer je niet kon slapen of verdrietig was. Het maakt niet uit voor je moeder dat ze maar enkele uurtjes slaapt per nacht had want ze deed dit allemaal voor jou zodat ze je zorgen weg nam en er altijd voor je zal zijn.
 2. Eten. Bij je moeder thuis is er altijd eten. Waar je aan kunt schuiven na een drukke dag.
 3. Goede en slechte kanten. Wie kent jou nu het beste dan je moeder. Je hoeft je niet anders voor te doen bij haar. Ze weet wie je bent en dat is meer dan genoeg voor haar.
 4. Adviezen. Moeder kunnen van een afstand jou probleem analyseren en kan jou de beste adviezen geven. Ook al zijn het adviezen waar je niet altijd iets mee kan, het zal je toch aan het denken zetten.
 5. Mama blijft altijd mama. Ook wanneer jij boos bent op je moeder, ruzie hebt of wat dan ook. Maak het goed met haar. Is de reden echt zo groot om boos te blijven? Iedereen heeft fouten gemaakt, ook jij, zet je ‘ego’ aan de kant en zet de eerste stap om het goed te maken.
 6. Ze wil alles weten. Je moeder is ontzettend geïnteresseerd in jou leven en wil weten hoe het met je gaat of wat je aan het doen bent.
 7. Liefde. Je moeder heeft geprogrammeerd onvoorwaardelijke liefde voor jou

Waarom dan niet laten zien dat deze waardering en liefde wederzijds is. Het gaat niet om het cadeau wat je geeft, maar om de aandacht die jij jou moeder kan geven. Aarzel dus niet, verzin géén smoesjes en ga gewoon even langs bij je moeder op Moederdag en geef haar jou aandacht! Dat is immers wat zij dubbel en dwars verdient.

Liefs Laura

Wellicht ook interessant voor jou

Meer over ons

Bekijk pagina

Wie zijn wij

Bekijk pagina