Werken met thema´s - Ontwikkelen en ontdekken
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Werken met thema´s in de kinderopvang

Ontwikkelen en ontdekken

We kiezen per periode één bepaald  thema en dit thema werken we in alle details uit. Het thema is bepalend voor alles wat we in die periode doen. In de liedjes die we zingen, in de knutselwerkjes die we maken, in de wandelingen die we maken, in de spelletjes die we doen, in de boekjes die we lezen, etc.

We maken de thema’s zo levendig mogelijk, zo bezoeken we een echt autobedrijf wanneer we kiezen voor het thema “Vervoer” of nodigen we een politieagent uit, wanneer het thema “Politie” is.

Zo gaan de kinderen helemaal op in het thema, de kinderen vinden het fantastisch en zo leren ze supersnel.

Maak kennis met het team van de Babygroepen

Een veilig idee

Maak kennis met de meiden die zorg dragen voor jouw kind. Alle collega’s hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en ze worden maximaal geschoold in zowel pedagogisch werk als veiligheid, een veilig idee.

Maak kennis
Maak kennis met het team van de Peutergroepen

Wie zorgt voor ontwikkeling?

De leidsters van de Peutergroepen hebben maar één doel: Jouw kind en zijn of haar ontwikkeling. Ze doen er alles aan om de omstandigheden te creëren zodat er volop ontdekt en ontwikkeld kan worden.

Maak kennis
Zintuigen prikkelen

Ontdekkend leren en ontwikkelen

Met de activiteiten prikkelen we de zintuigen van de kinderen. Hierbij kijken we goed naar wat een kind aanspreekt en spelen daarop in. Zo laten we kinderen kennis maken met allerlei soorten speelgoed om te kijken wat ze ermee doen. Onze leidsters gaan samen met de kinderen spelen om ze goed te kunnen observeren en fijn met ze te spelen.

Wandelingen

Ieder jaargetijde heeft mooie momenten en specifieke eigenschappen. Hier willen we de kinderen graag kennis mee laten maken. Is er regen? Geen probleem, wij pakken de paraplu en gaan deze fantastische regendruppels van dichtbij bekijken. Heeft het zó hard gesneeuwd, maar is het té koud buiten? Dan nemen wij de sneeuw gewoon mee naar binnen. Kortom! Er is zoveel te zien en te ontdekken en bij ons, mag dit allemaal
Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

  • Snel en eenvoudig
  • Deze inschrijving verplicht je tot niets
  • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier Dagopvang

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.