De Oudercommissie
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
De Oudercommissie van Kinderopvang het Witte Wiel

Samen werken aan een betere kinderopvang

Ieder kinderdagverblijf kan niet zonder enthousiaste ouders. Deze ouders zie je vaak terug in de oudercommissie, omdat ze zich graag in willen zetten voor een goede kinderopvang en mee willen denken met de kinderopvang. We hebben een enthousiast team van ouders die ons kritisch klankbord zijn, ons feedback geven, die we om hun mening kunnen vragen en waar ouders terecht kunnen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie van Kinderopvang het Witte Wiel zich graag aan u voor

Ik ben Harry de Beijer. Getrouwd met Yvonne en vader van Floor (2011), Jasper (2013) en Kaat (2016). Floor en Jasper gaan 2 dagen per week naar de voorschoolse- en naschoolse opvang. Kaat gaat 3 dagen per week naar het dagverblijf. Onze keuze voor het Witte Wiel zit hem in het goede personeel, de fijne ruimtes en bijzondere activiteiten die gekozen kunnen worden bij de BSO. Kaat heeft op de babygroep nu dezelfde leidster als Floor in 2012. Dit zegt wel wat over de stabiliteit in het team. Ook dat spreekt ons aan. In het dagelijks leven run ik mijn eigen bouwkundig adviesbureau in Riethoven met ongeveer 10 werknemers. Een oudercommissie is niet alleen verplicht. De commissie helpt het Witte Wiel ook met het maken van beleidskeuzes en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Als ouder ben ik graag betrokken bij de gang van zaken rondom onze kinderen en hoop ik wat toe te kunnen voegen aan de oudercommissie en de kwaliteit van het Witte Wiel.

- Harry de Beijer -

Ik ben Manon van Eekert en trotse moeder van Kars van 5 jaar en Boyd van 2 jaar! Zij gaan 3 dagen per week met heel veel plezier spelen bij het Witte Wiel. En omdat zij het zo naar de zin hebben, kan ik met een prettig en fijn gevoel gaan werken om ook even geen mama te zijn.

Toch wil ik ook heel graag betrokken zijn bij de organisatie waar de jongens drie dagen in de week verblijven. Daarom ben ik lid geworden van de oudercommissie. Voor een goede kinderopvang vind ik de betrokkenheid van vaders en moeders van groot belang. Onze betrokkenheid draagt niet alleen bij aan een betere afstemming tussen de opvoeding thuis en die op de opvang, maar helpt het Witte Wiel ook om inzicht te krijgen in de wensen van hun “klanten”.

- Manon van Eekert -

Ook interessant

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina

Onze BSO

Bekijk pagina

Mijn naam is Nikki Tops, ben 31 jaar en woon in Veldhoven.
Ik werk als medewerkster welzijn in een verzorgingstehuis, gemiddeld de ene week 2 dagen en de andere week 3.
Mijn hobby’s zijn lezen, met vriendinnen bijkletsen vaak onder het genot van een kop thee, koken en recepten uitzoeken/proberen en activiteiten bedenken en uitvoeren met Nathan.
Ik ben lid geworden van de oudercommissie  omdat ik graag betrokken ben bij hetgeen waar we onze zoon iedere week naar toe brengen en ik het leuk vind om mee te denken/helpen waar nodig.

- Nikki Tops -

Ik ben Huub Snelders, vader van Noud en Eef. Onze kinderen gaan naar de kinderopvang om naast plezier te maken ook om vaardigheden te leren zoals samen spelen, delen etc. Als lid van de oudercommissie wordt ik geïnformeerd over het (toekomstig) beleid en wordt je gehoord over deze of andere zaken die er spelen bij het witte wiel. Op deze manier ben ik betrokken bij de begeleiding van onze kinderen. Naast vader ben ik in het dagelijks leven financieel controller bij een bedrijf in Oisterwijk. Dit beide doe ik met veel plezier.

Wellicht ook interessant voor jou

Meer over ons

Bekijk pagina

Wie zijn wij

Bekijk pagina

Mijn naam is Joyce Snelders. Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van Nyke (2015) en Liva (2017). In het dagelijks leven werk ik in de thuiszorg als wijkverpleegkundige.

Mijn dochters gaan eens per week spelen bij Het witte wiel. Zij hebben het beide enorm naar hun zin. Ik ben graag betrokken bij de organisatie waar Nyke en Liva een hele dag per/uren doorbrengen. Als lid van de oudercommissie ben ik een van de schakels tussen Het witte wiel en ouders. Behoeften en wensen van ouders kunnen worden overgebracht en meegenomen worden in het beleid van Het witte wiel.

- Joyce