De Oudercommissie
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
De Oudercommissie van Kinderopvang het Witte Wiel

Samen werken aan een betere kinderopvang

Ieder kinderdagverblijf kan niet zonder enthousiaste ouders. Deze ouders zie je vaak terug in de oudercommissie, omdat ze zich graag in willen zetten voor een goede kinderopvang en mee willen denken met de kinderopvang. We hebben een enthousiast team van ouders die ons kritisch klankbord zijn, ons feedback geven, die we om hun mening kunnen vragen en waar ouders terecht kunnen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie van Kinderopvang het Witte Wiel zich graag aan u voor

Ik ben Manon van Eekert en trotse moeder van Kars van 5 jaar en Boyd van 2 jaar! Zij gaan 3 dagen per week met heel veel plezier spelen bij het Witte Wiel. En omdat zij het zo naar de zin hebben, kan ik met een prettig en fijn gevoel gaan werken om ook even geen mama te zijn.

Toch wil ik ook heel graag betrokken zijn bij de organisatie waar de jongens drie dagen in de week verblijven. Daarom ben ik lid geworden van de oudercommissie. Voor een goede kinderopvang vind ik de betrokkenheid van vaders en moeders van groot belang. Onze betrokkenheid draagt niet alleen bij aan een betere afstemming tussen de opvoeding thuis en die op de opvang, maar helpt het Witte Wiel ook om inzicht te krijgen in de wensen van hun “klanten”.

- Manon van Eekert -

Hallo, ik ben Vera Heessen, ik ben 37 jaar.  Ik ben moeder van Teun van 8 jaar, Maud van 5 jaar en Koen van net 1 jaar. Onze oudste twee gaan op dinsdag naar de BSO en judoën dan een uur vol enthousiasme, de overige uren spelen ze heerlijk in de uitdagende ruimte van de BSO van het Witte Wiel. Koen gaat twee ochtenden spelen bij het Witte Wiel. Op de momenten dat de kinderen bij het Witte Wiel spelen ben ik aan het werk als bekkenfysiotherapeut bij B-Fysic. Sinds enkele jaren ben ik lid van de OC van het Witte Wiel en dat doe ik met veel plezier, het is leuk om deze extra betrokkenheid te hebben, zodat je weet wat er speelt.

- Vera Heessen -

Ook interessant

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina

Onze BSO

Bekijk pagina

Ik ben Twan Beeren, vriend van Ingrid Maas en vader van Elise (2014). Elise gaat gemiddeld 1,5 dag per week met veel plezier naar het Witte Wiel. Als enig kind leert ze op het kinderdagverblijf vooral hoe ze met andere kinderen kan spelen en ze bijvoorbeeld speelgoed moet delen.
Ik werk nu als projectleider bij de netbeheerder Enexis en zal per 1 september teammanager worden in Tilburg. De voornaamste reden van die verandering is dat ik me vooral op de mens wil gaan richten. Dat vind ik ook het leuke van de deelname aan de oudercommissie, want met hele verschillende enthousiaste leden moeten we, namens de ouders van de kinderen die net beginnen aan hun leventjes, adviezen geven aan de directie van het Witte Wiel.
De reden dat ik lid (voorzitter) ben geworden van de oudercommissie is dat ik graag betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van Elise, maar ook zo enige inbreng kan geven aan de richting van het Witte Wiel.

- Twan Beeren -

Mijn naam is Nikki Tops, ben 31 jaar en woon in Veldhoven.
Ik werk als medewerkster welzijn in een verzorgingstehuis, gemiddeld de ene week 2 dagen en de andere week 3.
Mijn hobby’s zijn lezen, met vriendinnen bijkletsen vaak onder het genot van een kop thee, koken en recepten uitzoeken/proberen en activiteiten bedenken en uitvoeren met Nathan.
Ik ben lid geworden van de oudercommissie  omdat ik graag betrokken ben bij hetgeen waar we onze zoon iedere week naar toe brengen en ik het leuk vind om mee te denken/helpen waar nodig.

- Nikki Tops -

Ik ben Harry de Beijer. Getrouwd met Yvonne en vader van Floor (2011), Jasper (2013) en Kaat (2016). Floor en Jasper gaan 2 dagen per week naar de voorschoolse- en naschoolse opvang. Kaat gaat 3 dagen per week naar het dagverblijf. Onze keuze voor het Witte Wiel zit hem in het goede personeel, de fijne ruimtes en bijzondere activiteiten die gekozen kunnen worden bij de BSO. Kaat heeft op de babygroep nu dezelfde leidster als Floor in 2012. Dit zegt wel wat over de stabiliteit in het team. Ook dat spreekt ons aan. In het dagelijks leven run ik mijn eigen bouwkundig adviesbureau in Riethoven met ongeveer 10 werknemers. Een oudercommissie is niet alleen verplicht. De commissie helpt het Witte Wiel ook met het maken van beleidskeuzes en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Als ouder ben ik graag betrokken bij de gang van zaken rondom onze kinderen en hoop ik wat toe te kunnen voegen aan de oudercommissie en de kwaliteit van het Witte Wiel.

- Harry de Beijer -

Wellicht ook interessant voor jou

Meer over ons

Bekijk pagina

Wie zijn wij

Bekijk pagina