Laat kinderen het ultieme vakantiegevoel ervaren door ze juiste niet naar school te sturen, maar laat ze genieten op onze BSO
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
De Buitenschoolse Opvang bij het Witte Wiel

Vakantieopvang op de BSO

Juist in vakantieperioden wil je als kind niet naar school. Wij bieden vakantieopvang op de BSO op een geheel eigen locatie. Zo staat de vakantie gelijk aan avonturen beleven. Iedere dag gaan we op pad. We ontmoeten nieuwe mensen, melken koeien, hangen in de touwen, lopen op blote voeten en maken de mooiste zandkastelen.

De dagindeling

Vakantieopvang op de BSO begint iedere dag tussen 07.00 en 09.00 uur en kinderen kunnen opgehaald worden tussen 17.00 en 19.00 uur. Door de dag heen zijn we op pad.

Op de BSO

Workshops en activiteiten

We gaan op pad met eigen vervoer of de trein en we nemen de kinderen mee naar de bossen of het strand. Maar op sommige dagen is lekker thuis knoeien met verf, water en knutselspullen net zo leuk. We organiseren dan ook regelmatig workshops en andere activiteiten op onze locaties. Zo voelen we iedere dag dat het vakantie is.

Wanneer de planning voor de vakantie is gemaakt, zijn onze kinderen niet te houden. Direct kiezen ze de dagen met de leukste activiteiten op de BSO. We vinden het leuk om de kinderen deze ruimte te geven.

- Jan Gerards -
Feest en structuur

Een kijkje in onze dag

We maken van iedere dag een feest, maar bieden ook wat structuur. Tussen 07.oo en 09.oo uur komen de kinderen binnen en spelen we met elkaar. We gaan op pad, zodat iedereen aanwezig is. Onderweg zijn er genoeg dingen te knabbelen en te drinken. We zorgen ervoor dat we rond 17.00 uur weer terug zijn de Het Witte Wiel, zodat de kinderen nog even kunnen spelen of mee naar huis kunnen. En wie tot 19.00 uur blijft krijgt nog een lekkere gezonde snack tussendoor.

Bekijk hier ons team

Deze toppers staan ook in de vakantie voor de kinderen klaar om er een gave dag van te maken. Ontmoet ze.

 

Leer het team kennen