• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
De Buitenschoolse Opvang bij het Witte Wiel

Vakantieopvang op de BSO

Juist in vakantieperioden wil je als kind niet naar school. Wij bieden vakantieopvang op de BSO op een geheel eigen locatie, de vakantie betekent bij ons avonturen beleven. Iedere dag gaan we op pad. We ontmoeten nieuwe mensen, melken koeien, hangen in de touwen, lopen op blote voeten en maken de mooiste zandkastelen. Geen dag is hetzelfde!

Voor jou als ouder een fijn gevoel dat je weet dat je kind de dag van z’n leven beleeft, zodat jij met een gerust hart kan gaan werken.

De dagindeling

Vakantieopvang op de BSO begint iedere dag tussen 07.00 en 09.00 uur en kinderen kunnen opgehaald worden tussen 17.00 en 19.00 uur. Door de dag heen zijn we op pad.

Op de BSO

Workshops en activiteiten

We gaan op pad met eigen vervoer of de trein en we nemen de kinderen mee naar de bossen of het strand. Maar op sommige dagen is lekker thuis knoeien met verf, water en knutselspullen net zo leuk. We organiseren dan ook regelmatig workshops en andere activiteiten op onze locaties. Zo voelen we iedere dag dat het vakantie is.

Wanneer de planning voor de vakantie is gemaakt, zijn onze kinderen niet te houden. Direct kiezen ze de dagen met de leukste activiteiten op de BSO. We vinden het leuk om de kinderen deze ruimte te geven.

- Jan
Bekijk hier ons team

Deze toppers staan ook in de vakantie voor de kinderen klaar om er een gave dag van te maken. Ontmoet ze.

 

Leer het team kennen