Kinderopvang het Witte Wiel, een totaalconcept voor kinderopvang van 0 tot 12 jaar
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Wie heb ik aan de lijn?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze Kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan u voor, onze toppers!

Peter-Jan

Is de eigenaar van het Witte Wiel, Hij is vader van 2 kinderen en zorgt er voor 4. Hij zit vol energie en ideeën. Peter-Jan zorgt ervoor dat we altijd een stap voor liggen en ver vooruit kunnen kijken.

Ingrid

Deze bruisende persoonlijkheid is de leidinggevende van ons team. Deze moeder van 2 zonen is behulpzaam, heeft een luisterend oor en staat voor iedereen klaar. Ze zoekt altijd naar oplossingen en mogelijkheden.

Jeroen

Jeroen is een vader van 3 tieners en regelt de marketing en de verkoop bij ons. Hij zorgt ervoor dat wij deel mogen nemen aan de gaafste evenementen en zet het Witte Wiel op de kaart. Hij is ruimdenkend, heeft een luisterend oor. Hij is altijd in voor een geintje en knalt van de energie.

Michelle

Is de office manager van ons kantoorteam. Deze Energieke moeder van 3 geeft structuur en houdt de helikopterview over alles wat er speelt op kantoor.

Wil je kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Laura

Laura is een van de administratief medewerkers. Ze heeft een enthousiaste persoonlijkheid en ze geeft service met een lach. Deze moeder van een dochter is een echte teamplayer en haalt het uiterste uit iedere dag.

Anne

Deze administratief medewerkster bruist van de energie, heeft een luisterend oor en liters geduld. Deze teamplayer straalt en is altijd enthousiast.

Mariken

Mariken is onze administratieve kracht met een ton aan financiële ervaring. Ze is moeder van een dochter en  ze is onmisbaar  in ons kantoorteam. Ze werkt hard en wil het beste voor iedereen.

Lenny

Een bruisende administratief medewerkster met hart voor de zaak. Ze werkt 4 dagen in de week om, met veel enthousiasme, al jullie vragen te beantwoorden. Deze moeder van een zoon is energiek en gaat geen uitdaging uit de weg.

Kay

De energieke moeder van 2 kinderen, is een absoluut aanwinst van ons team. Ze zorgt voor de puntjes op de i en houdt van aanpakken. Meer dan welkom in ons team

Interieur verzorgster

Karin

Wat zouden wij toch moeten zonder Karin. Onze kinderopvang is zo schoon de was wordt gedaan, aan alle details wordt gedacht dankzij haar. We zijn ontzettend blij dat zij al onze leidsters ondersteunt zodat de leidsters zich kunnen focussen op de kinderen. Wat ons betreft een belangrijk en onmisbare factor !

Irma

Irma is onze onmisbare kracht. Deze lieve zorgzame sprankelende vrouw ondersteunt de groepen met de extra taken zoals het bestellen van de boodschappen en het fruit zodat de kinderen en leidsters niets te kort komen.

Ook interessant om te bekijken

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina

Onze Buitenschoolse Opvang

Bekijk pagina
Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We helpen je graag door jouw voordeel te berekenen

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.