Kinderopvang het Witte Wiel, een totaalconcept voor kinderopvang van 0 tot 12 jaar
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Wie heb ik aan de lijn?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze Kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan u voor, onze toppers!

Peter-Jan

Is de eigenaar van het Witte Wiel, Hij is vader van 2 kinderen en zorgt er voor 4. Hij zit vol energie en ideeën en is altijd opzoek naar verbetering. Peter-Jan zorgt ervoor dat we altijd een stap voor liggen en ver vooruit kunnen kijken.

Ingrid

Deze bruisende persoonlijkheid is de leidinggevende van ons team. Deze moeder van 2 zonen is behulpzaam en houdt van gekkigheid. Geintjes uithalen en eten zijn haar grote liefden.

Jeroen

Deze snoepkont is een vader van 3 tieners. Hij zorgt ervoor dat wij deel mogen nemen aan de gaafste evenementen en zet het Witte Wiel op de kaart. Hij is ruimdenkend, heeft een luisterend oor. Hij is altijd in voor een geintje en knalt van de energie.

Michelle

Is de office manager van ons kantoorteam. Deze Energieke moeder van 3 geeft en houdt ontzettend van structuur, dit geeft haar een rustig gevoel en leert graag van anderen.

Wil je kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Laura

Laura is een van de administratief medewerkers. Ze heeft een enthousiaste persoonlijkheid en ze geeft service met een lach. Deze moeder van een dochter is een echte teamplayer en is gek op Griekse yoghurt met hagelslag, eigenlijk op alle toetjes.

Anne

Deze assistent leidinggevende zit vol met kennis en vaardigheden en is voornamelijk bezig met beleid en de planning. Ze is gek op sushi en slapen, sushi in bed is dan ook het beste wat er is! (althans dat vindt Anne)

Peggy

Deze lieve, gezellige en altijd enthousiaste moeder van 2 dochters komt zelf van de BSO af en kan daarom met een rugzak aan ervaring al jullie vragen beantwoorden.Wist je dat Peggy iedere werkdag 1 zak snoep kan op eten?

Lenny

Deze moeder van een zoon is bruist van de energie en komt zelf ook van de dagopvang groepen. Dus die rugzak met kennis en de liefde voor poetsen en graag de touwtjes in handen hebben, maken haar onmisbaar binnen het team.

Kay

De energieke moeder van 2 kinderen, is een absoluut aanwinst van ons team. Ze zorgt voor de puntjes op de i en houdt van aanpakken. Meer dan welkom in ons team

Veronique

Veronique is onze cijferstopper en daarom een absolute toevoeging voor ons team. Deze moeder van een zoon is nieuw binnen ons team en wat zijn we blij om haar collega te kunnen noemen.

Linda

Linda is weer terug van weg geweest. Deze gezellige en vrolijke leidsters is een clown en altijd in voor een geintje.

Saskia

Deze duizendpoot is zelf werkzaam op de babygroepen en ondersteund ons kantoor team door het grootste gedeelte van de kennismakingsgesprekken te verzorgen.

Jennemieke

Jennemieke houdt van gekkigheid en gezelligheid op de groepen! Ze is zorgzaam, heeft oog voor detail en geeft iedere ouder en collega een thuisgevoel. Ze heeft een ontzettend groot hart en staat voor iedereen klaar. Wist je dat Jennemieke het aanspreekpunt is voor het gehele team en dat zij werkzaam is op alle groepen om de berg aan kennis die zij bij zich draagt te delen met haar collega’s.

Facilitair medewerkster

Karin

Wat zouden wij toch moeten zonder Karin. Onze kinderopvang is zo schoon de was wordt gedaan, aan alle details wordt gedacht dankzij haar. We zijn ontzettend blij dat zij al onze leidsters ondersteunt zodat de leidsters zich kunnen focussen op de kinderen. Wat ons betreft een belangrijk en onmisbare factor !

Irma

Irma is onze onmisbare kracht. Deze lieve zorgzame sprankelende vrouw ondersteunt de groepen met de extra taken zoals het bestellen van de boodschappen en het fruit zodat de kinderen en leidsters niets te kort komen.

Else

Else is ondersteund onze groepen met het verzorgen van ons interieur. Onmisbaar binnen ons kinderdagverblijf. Zo kunnen onze collega’s zich focussen op de kinderen en hoeven ze zich geen zorgen te maken om hun omgeving.

Ook interessant om te bekijken

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina

Onze Buitenschoolse Opvang

Bekijk pagina
Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We helpen je graag door jouw voordeel te berekenen

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.