• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De BSO met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

Vind jouw kind BSO saai? Niet bij de gaafste Buitenschoolse Opvang van Veldhoven en omstreken. Buitenschoolse opvang bij het Witte Wiel betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen. Waardoor jij, wanneer je vrij bent, meer tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wilt zijn – of even lekker wilt chillen, bij het Witte Wiel kan het allemaal. Jij bepaalt samen met je kind aan welke activiteiten hij of zij meedoet bij de leukste BSO van Veldhoven. Kortom, wij proberen op alle manieren aan te sluiten aan de behoefte van jouw kind. Plezier staat immers voorop.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete BSO team.

Dewi

Deze bruisende en vol energieke meid is moeder van 2 en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de BSO. Ze is de coördinator van ons fantastische BSO team en is op de hoogte van al het “reilen en zeilen” op de werkvloer. Waarom werken op de BSO groepen? Omdat Dewi absoluut géén ochtend mens is.

Paul

Is één van onze mannen, die absoluut een onmisbare toevoeging is van ons team. Zijn spontaniteit, aanpak, goede humeur en enthousiasme zorgt iedere dag weer voor een geslaagde dag.

Maurice

Deze Judoka geeft ons BSO team een compleet andere dimensie. Hij houdt van structuur en biedt deze ook aan de kinderen. Maurice heeft meerdere talenten. Wist je namelijk dat Maurice graag hard zingt en op elk woord een liedje kan bedenken?

Charlotte

Is een bruisende en energieke meid, die absoluut van een geintje houdt. Het kan zomaar zijn, dat je haar ook tegen komt op de dagopvang, want Charlotte is van alle markten thuis.

Veronique

Deze gezellige, enthousiaste, liefdevolle en zorgzame moeder, is ook voor onze kinderen onmisbaar. Thuis zorgt zij voor 4 kinderen. Ze zit vol energie en straalt iedere dag.

Christel

Deze lieftallige collega is terug van weg geweest. Moeder van 2 kinderen en een dosis positieve energie. Fijn dat Christel terug naar ons is gekomen om ons team te versterken.

Denize

Denize is onze mulit culti collega. Deze italiaanse-indo-nederlander is zorgzaam en bruist van de energie. Naast dat zij Judoka is, danst zij in het weekend de Salsa en valt ze daarna lekker voldaan in slaap met haar knuffeltje.

Natasja

Deze zorgzame moeder van 2 kids is een kracht in ons team. Ze heeft haar hart op haar tong en is in voor een geintje. Wil je een spelletje doen of lekker knutselen, deze leidster zal zeker mee doen.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

Anouk

Deze harde werker heeft absoluut een groot hart, waar al onze kinderen in zitten. Een zorgzame meid en een absolute team-player. Ook Anouk kun je tegen komen op de dagopvang.

Natasja

Als iemand veel geduld heeft is dit wel Natasja. Deze moeder van een zoon is lief, zacht karakter maar consequent naar de kinderen. Wist je dat ze goed Engels kan (Soow joe noow det nauw)

Kim

Deze energieke moeder van één zoon is een onmisbare spil op onze BSO. Zij is de leidster die voorop staat om een geintje uit te halen, waarna ze het hardst lacht en dan begint te knorren. Kim zit vol talenten, wist je dat ze fantastische kan zingen (al denkt de rest van ons team daar anders over)

Corry

Deze energieke liefdevolle vrouw vol kennis is ook één van onze collega’s die je terug vindt op alle groepen. Ze heeft een groot hart voor alle leeftijden.

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Deze vindingrijke, verslaafde aan Kaas, muzikale leidster is onmisbaar binnen ons team.

Inge

Haar frisse blik enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen en daarom zijn wij zo gek op haar en verwelkomen we haar met open armen binnen ons team

Lonneke

Deze enthousiaste collega is een bruisende toevoeging voor onze BSO. Deze energieke gezellige dame, Zij zorgt ervoor dat iedere dag weer een feest wordt!

Kim

Kim is van alle markten thuis, haar structuur en regelmaat is terug te vinden op de babygroep.

Amber

Amber is terug is van weg geweest. We zijn blij dat wij deze zorgzame lieve collega weer bij ons team kunnen voegen. Wist je dat je Amber wakker mag maken voor Sushi.

Roel

Wat zijn wij blij en trots dat wij wéér een talentvolle enthousiaste, gezellige en spontane man in ons midden hebben. Roel kan tegen alles, behalve de muziek van kinderen voor kinderen.

Lian

Is nieuw binnen ons team en wat zijn wij blij dat zij ons komt versterken. Deze gezellige spontane meid zorgt er iedere dag voor dat onze kinderen niets te kort komt.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel voor je

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.