De BSO met de meeste mogelijkheden voor jouw kind
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De BSO met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

Vind jouw kind BSO saai? Niet bij de gaafste Buitenschoolse Opvang van Veldhoven en omstreken. Buitenschoolse opvang bij het Witte Wiel betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen. Waardoor jij, wanneer je vrij bent, meer tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wilt zijn – of even lekker wilt chillen, bij het Witte Wiel kan het allemaal. Jij bepaalt samen met je kind aan welke activiteiten hij of zij meedoet bij de leukste BSO van Veldhoven. Kortom, wij proberen op alle manieren aan te sluiten aan de behoefte van jouw kind. Plezier staat immers voorop.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete BSO team.

Dewi

Deze bruisende en vol energieke meid is moeder van 2 en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de BSO. Ze is de coördinator van ons fantastische BSO team en is op de hoogte van al het “reilen en zeilen” op de werkvloer.

Paul

Is één van onze mannen, die absoluut een onmisbare toevoeging is van ons team. Zijn spontaniteit, aanpak, goede humeur en enthousiasme zorgt iedere dag weer voor een geslaagde dag.

Maurice

Is nog een trotse aanwinst. Deze stoere man geeft ons BSO team een compleet andere dimensie. Hij houdt van structuur en biedt deze ook aan de kinderen. Maar pas op, want deze man is ook onze judo instructeur en voor je het weet legt hij je in de houdgreep.

Charlotte

Is een bruisende en energieke meid, die absoluut van een geintje houdt. Het kan zomaar zijn, dat je haar ook tegen komt op de dagopvang, want deze meid is van alle markten thuis.

Veronique

Deze gezellige moeder is vooral liefdevol en zorgzaam voor onze kinderen. Thuis zorgt zij voor 3 kinderen. Ze zit vol energie en straalt iedere dag.

Karin

Geeft onze kinderen rust en een warm welkom. Deze stralende moeder van een dochter is een onmisbare spil in het team. Ze beschikt over een hoge dosis geduld en is absoluut in voor spelletjes, knutselen of een activiteit.

Denize

Denize is een zorgzame lieve energieke meid, die naast onze enthousiaste bruisende leidster is ook nog eens de Judo lessen ondersteund.

Natasja

Deze zorgzame moeder van 2 kids is een kracht in ons team. Ze heeft haar hart op haar tong en is in voor een geintje. Wil je een spelletje doen of lekker knutselen, deze leidster zal zeker mee doen.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

Anouk

Deze harde werker heeft absoluut een groot hart, waar al onze kinderen in zitten. Een zorgzame meid en een absolute team-player. Ook Anouk kun je tegen komen op de dagopvang.

Natasja

Deze warme, zorgzame en liefdevolle meid is werkzaam op de dagopvang en de BSO. Iedere dag is ze weer vol energie en creativiteit met onze kinderen bezig. Ze zorgt dat ieder kind gezien wordt.

Peggy

Deze bruisende, lachende, energieke persoonlijkheid is moeder van 2 dochters, heeft “haar hart op de tong” en wil het beste voor al onze kinderen. Wil je een geintje uithalen? Dan zal Peggy de eerste zijn, die mee doet!

Stef

Deze jongen zit altijd tussen de kinderen en de kinderen zijn gek op hem. Hij doet mee met spelletjes, is de DJ van de BSO en zorgt ervoor dat onze kinderen niets te kort komen.

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Ze is liefdevol, behulpzaam en absoluut zorgzaam voor onze kinderen.  Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang.

Nimfke

Deze lieve, zorgzame, stralende meid zorgt dat al onze kinderen een warm welkom krijgen. Ze is een gezellige meid, die iedere dag weer het beste uit de dag haalt. Ook Nimfke kun je tegenkomen op de dagopvang.

Lonneke

Deze enthousiaste collega is een bruisende toevoeging voor onze BSO. Deze energieke gezellige dame, Zij zorgt ervoor dat iedere dag weer een feest wordt!

Kim

Deze duizendpoot is overal inzetbaar. Zij zal zich altijd voor 100% inzetten en is absoluut onmisbaar in ons BSO team. Een groot hart voor de kinderen en zorgt iedere dag weer voor een fijne dag!

Amber

Amber is een nieuwe collega, die terug is van weg geweest. We zijn blij dat wij deze zorgzame lieve collega weer bij ons team kunnen voegen.

Roel

Wat zijn wij blij en trots dat wij wéér een talentvolle enthousiaste, gezellige en spontane man in ons midden hebben.

Anita

is een lieve en nieuwe collega, die een ontzettend fijne sfeer met zich mee brengt. Het kan zo maar zijn dat je haar ook tegen komt op de dagopvang. Want deze vrouw is van “alle markten thuis”

Corry

Deze energieke liefdevolle vrouw vol kennis is ook één van onze nieuwe leidsters, ook haar kun je terug vinden op alle groepen. Ze heeft een groot hart voor alle leeftijden.

Christel

Deze lieftallige collega is terug van weg geweest. Moeder van 2 kinderen en een dosis positieve energie. Fijn dat Christel terug naar ons is gekomen om ons team te versterken.

Dayenna

Deze duizendpoot is klein maar fijn. Heeft hart voor onze kinderen en doet iedere dag haar best om de kinderen weer een fantastische dag te geven.

Kim

Deze energieke moeder van één zoon is een onmisbare spil op onze BSO. Zij is de leidster die voorop staat om een geintje uit te halen en lekker met de kinderen bezig is. Deze gekke liefdevolle collega zit vol energie en creativiteit.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel voor je

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.