• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De BSO met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

Vind jouw kind BSO saai? Niet bij de gaafste Buitenschoolse Opvang van Veldhoven en omstreken. Buitenschoolse opvang bij het Witte Wiel betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen. Waardoor jij, wanneer je vrij bent, meer tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wilt zijn – of even lekker wilt chillen, bij het Witte Wiel kan het allemaal. Jij bepaalt samen met je kind aan welke activiteiten hij of zij meedoet bij de leukste BSO van Veldhoven. Kortom, wij proberen op alle manieren aan te sluiten aan de behoefte van jouw kind. Plezier staat immers voorop.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete BSO team.

Dewi

Deze bruisende en vol energieke meid is moeder van 2 en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de BSO. Ze is de coördinator van ons fantastische BSO team en is op de hoogte van al het “reilen en zeilen” op de werkvloer. Waarom werken op de BSO groepen? Omdat Dewi absoluut géén ochtend mens is.

Paul

Is één van onze mannen, die absoluut een onmisbare toevoeging is van ons team. Zijn spontaniteit, aanpak, goede humeur en enthousiasme zorgt iedere dag weer voor een geslaagde dag.

Maurice

Deze Judoka geeft ons BSO team een compleet andere dimensie. Hij houdt van structuur en biedt deze ook aan de kinderen. Maurice heeft meerdere talenten. Wist je namelijk dat Maurice graag hard zingt en op elk woord een liedje kan bedenken?

Eveline

Eveline zorgt ervoor dat letterlijk alle kinderen gezien zijn. Kinderen komen niets te kort want Eveline staat altijd voor hen klaar.

Chantal

Deze moeder heeft 2 kinderen met tienerleeftijden. Met een grote berg aan kennis komt zij ons team versterken. Wist je dat Chantal niet van fruit houdt?

Christel

Deze lieftallige collega is terug van weg geweest. Moeder van 2 kinderen en een dosis positieve energie. Fijn dat Christel terug naar ons is gekomen om ons team te versterken.

Denize

Denize is onze mulit culti collega. Deze italiaanse-indo-nederlander is zorgzaam en bruist van de energie. Naast dat zij Judoka is, danst zij in het weekend de Salsa en valt ze daarna lekker voldaan in slaap met haar knuffeltje.

Marlou

Marlou is nieuw binnen ons team. Deze energieke, spontane meid is ontzettend creatief en bedenkt de leukste activiteiten voor onze kinderen.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

Anouk

Deze harde werker heeft absoluut een groot hart, waar al onze kinderen in zitten. Een zorgzame meid en een absolute team-player. Ook Anouk kun je tegen komen op de dagopvang.

Natasja

Als iemand veel geduld heeft is dit wel Natasja. Deze moeder van een zoon is lief, zacht karakter maar consequent naar de kinderen. Wist je dat ze goed Engels kan (Soow joe noow det nauw)

Yvon

Yvon is de rust zelf. Ze is erg behulpzaam en een zorgzame en lieve betrouwbare collega, een absoluut onmisbare factor binnen ons team

Sharen

Sharen doe graag actieve dingen, maar ik kan ook lekker heel de dag Netflix kijken met een grote zak chips. Ik heb een mega drukke hond van 8 maanden waar ik samen met mijn vriend veel mee wandel. Ik hou van gezelligheid en positiviteit. Ik sta altijd klaar voor anderen en denk graag mee over oplossingen.

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Deze vindingrijke, verslaafde aan Kaas, muzikale leidster is onmisbaar binnen ons team.

Inge

Haar frisse blik enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen en daarom zijn wij zo gek op haar en verwelkomen we haar met open armen binnen ons team

Lonneke

Deze enthousiaste collega is een bruisende toevoeging voor onze BSO. Deze energieke gezellige dame, Zij zorgt ervoor dat iedere dag weer een feest wordt!

Kim

Kim is van alle markten thuis, haar structuur en regelmaat is terug te vinden op de babygroep.

Amber

Amber is terug is van weg geweest. We zijn blij dat wij deze zorgzame lieve collega weer bij ons team kunnen voegen. Wist je dat je Amber wakker mag maken voor Sushi.

Roel

Wat zijn wij blij en trots dat wij wéér een talentvolle enthousiaste, gezellige en spontane man in ons midden hebben. Roel kan tegen alles, behalve de muziek van kinderen voor kinderen.

Elfi

Deze bruisende, gekke, lieftallige en energieke meid is moeder van een té schattige hond. Ze draagt zorg voor een positieve drive in de groep en is ook een absolute aanwinst binnen ons team.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel voor je

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.