• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De BSO met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

Vind jouw kind BSO saai? Niet bij de gaafste Buitenschoolse Opvang van Veldhoven en omstreken. Buitenschoolse opvang bij het Witte Wiel betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen. Waardoor jij, wanneer je vrij bent, meer tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wilt zijn – of even lekker wilt chillen, bij het Witte Wiel kan het allemaal. Jij bepaalt samen met je kind aan welke activiteiten hij of zij meedoet bij de leukste BSO van Veldhoven. Kortom, wij proberen op alle manieren aan te sluiten aan de behoefte van jouw kind. Plezier staat immers voorop.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete BSO team.

Dewi

Deze bruisende energieke moeder van 2 onthaald iedereen met liefde en spontaniteit. Dewi is de coördinator van ons heerlijke Bso team en zodoende op de hoogte van het reilen en zeilen op de werkvloer. Waarom Dewi de BSO koos? Nou, ze is allesbehalve een ochtendmens!

Paul

Zonder Paul geen geslaagde dag! Hij is onmisbaar met zijn spontaniteit, vrolijkheid, enthousiasme en heldere werkwijze. Wij zijn heel blij met hem!

Maurice

Deze judoka zorgt voor een andere dimensie binnen ons BSO- team. Consequent en helder brengt hij structuur aan. Superfijn voor alle kinderen! Maurice zingt graag heel hard en kan bij elk woord een nieuw lied bedenken, te plekke.

Eveline

Eveline zorgt ervoor dat letterlijk alle kinderen gezien zijn. Kinderen komen niets te kort want Eveline staat altijd voor hen klaar.

Chantal

Deze moeder van 2 tieners is met een enorme berg ervaring ons team komen versterken. Jammer dat ze niet van fruit houdt…

Christel

Terug van weggeweest en daar zijn we blij mee! Christel is moeder van 2 en bezit geduld, kennis, ervaring en een flinke dosis positieve energie.

Denize

Denize is zorgzaam én temperamentvol. Waarschijnlijk liggen haar Italiaanse en Indonesische roots hieraan ten grondslag. Deze judoka danst ook graag de Salsa. Moe van een heerlijke middag valt ze dan lekker in slaap met een zacht knuffeltje.

Elfi

Bruisend, prettig gestoord en lieftallig. Zo omschrijven wij onze honden-mama. Let maar op, dankzij haar kooklessen hebben Jamie Oliver en Herman den Blijker binnenkort het nakijken.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Ik wil een rondleiding

Femke

Femke is altijd vrolijk en in voor een geintje. Tjokvol ideeën om lekker aan de gang te zijn met alle kinderen: knuffelen en keutelen met de kleinsten tot aan stoeien en geiten met de oudste kinderen.

Anouk

Anouk bezit veel kennis ondanks dat ze onze ‘jonkie’ is. Van alle markten thuis want niet alleen is ze heerlijk bezig met de peuters, ook de BSO mag rekenen op haar prettige aanwezigheid. Het liefst wandelt ze met haar hondje en gaat lekker ontspannen in de stoel van de schoonheidsspecialiste.

Natasja

Als er iemand veel geduld heeft dan is dat Natasja. Naast dat zij lief en zacht is is zij ook consequent.

Yvon

Yvon is de rust zelve. Zeer behulpzaam, zorgzaam en betrouwbaar. Gewoon onmisbaar. Wat willen we nog meer? Zij is trouwens een bedreven danseres. Vraag er maar eens naar

Sharen

Sharen houdt van actie maar lui languit Netflix kijken (mét chips) kan haar ook bekoren. Ze heeft een jonge drukke pup waarmee ze veel gaat wandelen. Een gezellige positieve dame die voor iedereen klaarstaat!

Danique

Stuiterbal Danique staat voorop met het uithalen van geintjes. Ze is zeer vindingrijk, creatief en muzikaal. Een waardevolle aanvulling van ons team. Wist je dat ze verslaafd is aan kaas?

Inge

Haar frisse blik enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen. Precies de reden waarom we zo gek op haar zijn en haar met open armen verwelkomd hebben.

Lonneke

Wij worden heel blij van deze enthousiaste bruisende dame. Lonneke zorgt voor feest, gezelligheid én geborgenheid.

Kim

Kim werkt al weer een paar jaar bij ons. Ze heeft altijd een grote lach op haar gezicht en kan heerlijk genieten van de kinderen. Kim werkt niet alleen bij de baby’s maar ook op onze BSO. Daar zorgt ze er ook voor dat de kinderen een leuke dag hebben.

Amber

Ook Amber is terug van weggeweest! Zij startte als stagiaire en is nu een waardevolle collega. Een hardwerkende lieve leidster vol leuke ideeën om de kinderen een superdag te bezorgen. Wist je dat je Amber altijd wakker mag maken voor Sushi?

Roel

Weer een leuke kerel in ons midden! Daar zijn wij heel blij mee. Roel is niet alleen spontaan maar ook gezellig en enthousiast. Roel bezit vele talenten. Hij kan alles hebben behalve de muziek van Kinderen voor Kinderen. Altijd lachen hier op de BSO.

Dayenna

Deze mama van een zoon is een collega vol enthousiasme binnen ons team. Ze zit vol energie en staat iedere dag weer klaar voor onze kinderen. Het kan zijn dat je haar ook tegenkomt op de dagopvang en bso, want ook Dayenna is van alle markten thuis.

Enzo

Deze energieke topper is terug te vinden tussen de kinderen. Heerlijk sporten, stoeien en kletsen met de oudsten maar zorgt ook voor broodnodige quality time met en voor de kleinste BSO-ers.

Brendy

Naast de babygroep is Brendy sinds kort ook een middag bij de BSO te vinden. Met haar liefdevolle benadering is zij een luisterend oor voor iedereen. Brendy zorgt ervoor dat het niemand aan iets zal ontbreken.

Max

Max is onze vakantiekracht die ons komt helpen de kids een fantastische dag te bezorgen

Anouk

Anouk komt zowel de BSO als de dagopvang ondersteunen

Jelle

Jelle is een sportieve jongen, die gek is op actief spel op de BSO. Hij is altijd in voor een praatje met de kinderen. Jelle is ook een fantiek skileraar, daarom is Jelle vaak met periodes op de BSO aan het werk. Als je Jelle even mist staat hij weer tijdelijk op de piste.

Kiza

Kiza is een super creatieve en gezellige meid en een grote aanvulling voor het BSO team.  Zij ondersteunt als groepshulp het BSO team bij alle taken op de BSO.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel voor je

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.