Kinderopvang het Witte Wiel
Wij helpen jouw peuter ontwikkelen
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Peuters - echte kletskousjes

Als jouw kindje de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt, is het officieel een peuter. Dit betekent dat het zich op een aantal nieuwe gebieden verder zal ontwikkelen zoals zindelijkheid en zelfstandigheid. Ook de taalontwikkeling gaat met grote stappen vooruit. De kinderen worden kleine kletskousjes. Op de peutergroep bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen de ruimte om zich lichamelijk en cognitief te ontwikkelen.

Op onze peutergroepen kunnen in totaal zestien peuters spelen. Elke groep heeft twee vaste leidsters die zorgen voor stabiliteit en continuïteit. Een bekend gezicht geeft een vertrouwd gevoel voor ouder en kind. Beiden groepen kunnen rekenen op diverse collega’s voor ondersteuning.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt Het Witte Wiel bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die de peuters helpen ontwikkelen. Maak kennis het team van de Peutergroepen.

Janneke

Terug van weg geweest, onze Janneke is een onmisbare collega op de peutergroepen. Met haar rugzak vol kennis ervaring en geduld is zij een zeer gewaardeerde en vooral gezellige collega.

Suzanne

Suzanne is een vrolijke, vlotte en enthousiaste moeder van twee kinderen en is gek op chocola. Niet een klein stukje, maar het liefst een hele reep.

Anouk

Anouk is onze jonkie in het team, met een grote berg aan kennis. Het liefst wandelt ze met haar hondje en gaat ze ontspannen bij de schoonheid specialist.

Sylvia

Sylvia is een vrolijke, zorgzame en lieve leidster en moeder van twee zonen. Ze vindt het heerlijk dat haar zonen nu naar de basisschool gaan zodat ze weer tijd heeft om te gaan sporten.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding

Ik wil een rondleiding

Mandy

Onze Mandy is nieuw binnen het team. Deze moeder van twee dochters is een meid met enthousiasme vrolijkheid en heeft een rugzak vol ervaring. Thuis ligt Mandy het liefst de hele dag op de bank met een zak chips kijkend naar TLC

Jolanda

Jolanda werkt met veel liefde, energie en gedreven leidster van de peuter groepen zorgt dat ieder kind gezien wordt en houdt van gezellige activiteiten met de kinderen. Het kan ook  zijn dat je deze duizendpoot naast de peuters ook op andere groepen tegen komt.

Ook interessant voor jou

Ga naar de Kinderopvang (0-4 jaar)

Bekijk pagina

Check het team van de BSO

Bekijk pagina
Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.