Kinderopvang het Witte Wiel
Wij helpen jouw peuter ontwikkelen
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Peuters - echte kletskousjes

Als jouw kindje de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt, is het officieel een peuter. Dit betekent dat het zich op een aantal nieuwe gebieden verder zal ontwikkelen zoals zindelijkheid en zelfstandigheid. Ook de taalontwikkeling gaat met grote stappen vooruit. De kinderen worden kleine kletskousjes. Op de peutergroep bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen de ruimte om zich lichamelijk en cognitief te ontwikkelen.

Op onze peutergroepen kunnen in totaal zestien peuters spelen. Elke groep heeft twee vaste leidsters die zorgen voor stabiliteit en continuïteit. Een bekend gezicht geeft een vertrouwd gevoel voor ouder en kind. Beiden groepen kunnen rekenen op diverse collega’s voor ondersteuning.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt Het Witte Wiel bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die de peuters helpen ontwikkelen. Maak kennis het team van de Peutergroepen.

Leonie

Leonie is een gezellige, creatieve en vrolijke leidster. Deze moeder van twee zoontjes zorgt voor gezelligheid op de groep. Haar favoriete bezigheid is verstoppertje spelen met de kinderen. En als het tijd is om even gek te doen, doet ze net zo enthousiast mee als de kinderen.

 

Suzanne

Suzanne een moeder die thuis zorg draagt voor 2 kinderen en hier de rust brengt over onze peutergroepen. Zij maakt gemakkelijk contact met ouders en kind en is een vrolijke, vlotte en enthousiaste meid, waar wij ontzettend trots op zijn.

Anouk

Anouk heeft een berg aan kennis. Ze is ontzettend lief voor onze kinderen en ouders. Ze werkt fulltime, waardoor ze een vast gezicht is van het Witte Wiel op alle groepen.

Sylvia

Sylvia is een vrolijke, zorgzame en lieve leidster. Ze is moeder van twee zoontjes. De kinderen kunnen bij haar echt volledig zichzelf zijn. Sylvia is graag creatief bezig met de kinderen. Sylvia heeft door haar oog voor de kleine details snel door of een kind lekker in zijn vel zit.

Wil jij kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding

Ik wil een rondleiding

Mandy

Onze Mandy is nieuw binnen het team. Deze moeder van twee dochters is een meid met enthousiasme vrolijkheid en heeft een rugzak vol ervaring. Zij een absolute toevoeging voor ons team.

Irene

Irene is onze vrolijke en spontane krullenbol. Hoor je de kinderen schaterlachen, dan is het gegarandeerd dat Irene een grap uithaalt met de kinderen of juist de kinderen bij haar een grap uit aan het halen zijn.

Linda

Linda is weer terug van weg geweest. Ze heeft een tijdje ergens anders gewerkt en nu is ze weer waar ze thuis hoort. Deze moeder van 2 dochters staat voor iedereen klaar en heeft een berg aan kennis. Ze is ontzettend creatief en is absoluut onmisbaar voor de kinderen.

Jolanda

Jolanda werkt met veel liefde, energie en gedreven leidster van de peuter groepen zorgt dat ieder kind gezien wordt en houdt van gezellige activiteiten met de kinderen. Het kan ook  zijn dat je deze duizendpoot naast de peuters ook op andere groepen tegen komt.

Ook interessant voor jou

Ga naar de Kinderopvang (0-4 jaar)

Bekijk pagina

Check het team van de BSO

Bekijk pagina
Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We berekenen graag jouw voordeel

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.