Zwemles op de BSO
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Zwemles op de BSO

Dus niet meer 's avonds naar de zwemles

Zwemles is erg belangrijk in Nederland, een lang vol water en daarom kiezen bijna alle ouders in Nederland ervoor om hun kind zo snel mogelijk op zwemles te krijgen, zodat ze snel een diploma kunnen krijgen. Hierdoor kun je onbezorgd met z’n allen op vakantie omdat je weet dat je kind zich kan redden in een zwembad of buitenwater. En watis er nou leuker dan waterpret met de familie of vriendjes en vriendinnetjes.

Zwemles is wel een dingetje voor ouders. We kennen niemand die het leuk vindt om ’s avonds eventueel met kleine kinderen dat warme zwembad moet gaan bezoeken en in die warme en vochtige ruimtes je andere kinderen bezig te houden, terwijl je kind z’n best doet om te leren zwemmen.

Wij zorgen ervoor dat je kind de zwemles kan volgen tijdens de BSO tijd, zodat jullie als gezin kunnen genieten van ‘qualitytime’ wanneer jullie ’s avonds lekker thuis zijn.

  • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
  • We eten en drinken lekker en gezond
  • Je kind kan de zwemles volgen
  • Je houdt meer tijd over voor jouw gezin
Ben er snel bij

De zwemles op de BSO is erg populair

Zoals je je wellicht voor kunt stellen is zwemles volgen via de BSO erg populair. Wanneer je hier interesse in hebt, ben er dan snel bij. Kom langs of bel of mail ons dan bespreken we samen de mogelijkheden

Rondleiding / take a tour

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

1 juli 2024

Je kent het vast en zeker. Je gaat op vakantie, gaat je koffer inpakken en dan…… Je neemt veel maar dan ook veel te veel mee. Gelukkig ben je niet de enige, want je wil natuurlijk dat je baby niets mist.

Dit overzicht is gebaseerd op 1 week, ga je iets langer ? Dan kunnen de aantallen uiteraard net wat hoger zijn. Maar uiteindelijk heb je ook altijd de mogelijkheid om even een wasje tussendoor te doen, zodat je de kleding nog eens kunt gebruiken. Ook in ieder land zijn er winkels, om luiers, voeding ( flesvoeding vaak niet, let hier op !) , billendoekjes te kopen.

Lees bericht

Even naar de huisarts of niet?

23 juni 2024

Na een valpartij, tijdens een aanblijvende koorts, gekke bultjes of plekjes zijn redenen waardoor letterlijk iedere ouder wel eens twijfelt. Daarom geven we je enkele ‘handvatten’ waarvan wij toch adviseren om deze niet te negeren, maar toch echt even langs de huisarts te gaan.

Lees bericht