• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei

De volgende workshop begint over....

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Live Events

Een helpende hand aan (bijna) ouders

Wij krijgen veel opvoedkundige vragen van onze ouders.
Mede hierdoor is Live events ontstaan.

Een live event is een Thema Avond met een expert als gastspreker. Vind op deze pagina en overzicht van alle onderwerpen die komen gaan. Alle (bijna) ouders zijn welkom om onze Live events bij te wonen. Óók al ben je geen klant van ons. Voel je vrij om je in te schrijven!

Wij zorgen voor koffie en thee.
Wees welkom.

Workshop Kinder EHBO

Op Maandag avond 3 April  is de volgende editie van Live Events: Kinder-EHBO.
Tijdens dit event leren (bijna) ouders over de gevaren van alledag en wat wij kunnen doen om onze kinderen veilig te houden.

Onze Event is geheel gratis en wordt georganiseerd in samenwerking met Kinderopvang Klokje Rond en Kinderdagverblijf Suusje.

Aanvang om 19.30u. en we starten om 20.00u.
We eindigen deze avond om 22.00u. uiterlijk.

Schrijf je nu in

Deze experts zijn al langs geweest...

Hieronder vind je een selectie van de Live events die we  georganiseerd hebben.

We starten met de Nederlandse workshops.

(for our English events, see below)

Baby gebaren

Tijdens deze workshop ging Ellen Riepen in op de wereld van Babygebaren, leerden we enkele gebaren en kregen we informatie over wat gebaren kan betekenen voor je baby.

Opvoeden

Peter-Jan Donders kwam langs en sprak over opvoedingsdilemma’s en wat je het beste in welke situatie kunt doen. Peter-jan heeft een boek geschreven over opvoeding: Laa(d)t ze los – opvoeden met oprechte aandacht

Babymassage

Onze ouders leerden hun baby masseren en kwamen we erachter dat dit de perfecte manier is om je kind te helpen ontspannen, leren kennen en je hechting te versterken

Mediawijsheid

De trend van digitalisering is niet meer weg te denken. Tijdens deze workshop bespraken we o.a. de schermtijd, hoe ga je ermee om en waar moet je op letten.

Kids & Work

Hoe houd jij je werk en privé in balans. Tips en voorbeelden hoe jij jouw leven gemakkelijker in kunt delen en je het gevoel hebt controle te behouden op alle vlakken.

Voedingscoach

Ton Beeren van Body Coach Best gaat ons meenemen in de wereld van Voeding, wat is goed en wat is niet goed. Concreet en praktisch. Interessant voor volwassenen met en zonder kinderen.

Mama, zorg goed voor jezelf

Speciaal voor moeders die altijd klaar staan voor hun gezin, hun werk, familie en vrienden en daarbij zichzelf nog weleens vergeten gaf de creatieve therapeut Sanne Marsé en opvoedcoach Esther Pastoor deze interactieve workshop

Omgaan met (tijd) druk

De workshop “Omgaan met tijd (en) druk”is bedoeld voor iedereen die wat tips wilt hebben over hoe om te gaan met (tijds)druk, hoe je slim je agenda kunt beheren, hoe je ervoor kunt zorgen dat al jouw taken af zijn.

Gezond is vet cool

Steeds meer kinderen zijn al op steeds jongere leeftijd te dik. In Europa is 1 op de 3 kinderen te dik. Dit komt door ongezond eten en te weinig beweging. Overgewicht gaat niet helaas vanzelf over. Leonie van Fit & Slank gaf ouders meer informatie over dit onderwerp.

Karin Geenen

Meer rust voor jezelf en je kind. Moeder die deze workshop eerder volgde zijn enorm enthousiast en geven aan dat het zowel voor het kind als voor henzelf een moment van rust is.

Medic First Aid for Children

Our First aid for children is also in English.  We look forward to inform you about all the danger in growing up. So you are prepaired when you need to.

Elif

Elif Durgel informed our parents about the Dutch Daycare. What can you expact, what do you need to know and what is important to talk about with the teachers.

Wil jij graag op de hoogte blijven van onze Live events? / Do you want to stay updated about our Live Events?

Schrijf je dan nu in en wij houden jou door middel van een informatieve mail op de hoogte van de komende workshops.

Inschrijven Live event

Open form
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.