• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei
Nooit meer vervelen...

Echte "Buitenschoolse" Opvang

Buitenschools is bij ons ook echt buiten-school.We halen je kind op van school en brengen hem of haar naar een van onze unieke BSO locaties waar ze hun energie kwijt kunnen na een dag stilzitten en luisteren. Nu mogen ze lekker rennen, sporten, zwemmen, creatief zijn en chillen. Alles mag en niks moet.

We staan al 10 jaar klaar om kinderen, die uit school komen, een fantastische tijd te bezorgen. Dit kun je van ons verwachten:

 • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
 • We eten en drinken lekker en gezond
 • We verblijven NIET op het schoolterrein, zodat de “school-associatie” weg is
 • Je kind kan sporten, chillen, creatief bezig zijn, muzikale skills ontwikkelen
 • Je kind kiest zijn eigen activiteit
 • Er heerst rust en regelmaat op onze BSO
 • We zijn niet alleen (bijna) allemaal ouders, we zijn opvoed experts met jarenlange pedagogische ervaring
 • Je houdt meer tijd over voor jouw gezin

Toen ik binnen kwam in deze ruimte, kreeg ik zelf de neiging om te gaan rennen. Wat een ruimte! Deze omgeving draagt zeker bij aan waar het bij kinderen om gaat: spelend leren. Juist in deze online tijd is contact, ruimte en old school spelen van grote waarde. Deze ruimte en de visie van het Witte Wiel bevordert de creativiteit, omgangsvormen en het bewegen van de kinderen. Ik werd er blij van.

- Jacqueline Kleijer - (online) opvoedingsdeskundige Bureau Jeugd & Media
Makkelijk maken

Wij willen jou ondersteunen

Als ouder heb je het vaak druk: het bekende ochtendritueel, kids wegbrengen naar school of naar de kinderopvang, hup naar je werk en aan de gang, dan weer in de benen en hup naar de opvang om je kind op te halen (of haal je toch eerst even de boodschappen…haal jij de kids, doe ik de boodschappen…), dan naar huis racen, eten koken en hopen dat de kids even rustig zijn, aan tafel en eten en dan snel weer door naar de zwemles….pfffff wat een dag. en het leuke is: morgen is er weer een dag.

Wij willen het jou als ouder zo makkelijk mogelijk maken. dat doen we door de beste Buitenschoolse Opvang aan te bieden die je maar kunt denken. Wij vangen de kids niet alleen op, we laten ze uitrazen, we maken we weerbaarder door judo, we leren ze zichzelf te uiten door drama lessen, we leren ze vrienden maken, we leren ze relaxen in deze drukken wereld met relax for kids.

Doe jij nog even rustig de boodschappen, wij regelen alles voor je kind. En het mooie is: wanneer jij je kind ophaalt, dan hoef je niet meer naar zwemles of naar de judo – dat hebben wij al voor je geregeld, zodat jullie thuis van elkaar kunnen genieten.

 

Eenvoudig naar de beste BSO van Veldhoven

Stap 1

Ontmoet de leidster

Stap 2

Kies je dagen & activiteiten

Stap 3

Nooit meer vervelen en meer "Familie-tijd"

Onze Visie

Onze unieke benadering van BSO

Wij hebben er bewust voor gekozen om de Buitenschoolse Opvang niet op een school te organiseren. Na een drukke dag, willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving en na een dag geconcentreerd op een stoel zitten willen ze actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of juist even chillen.

Uit diverse onderzoeken blijkt daarnaast dat een locatie bepalend is voor het gevoel wat een kind heeft. Wanneer je naar de BSO op school gaat, voelt dat als “school”. Voor dat echte vrije gevoel breng je jouw kinderen daarom naar onze BSO. Dit geldt zeker voor opvang in de vakanties

 

Als ik voor het slapen gaan tegen Rens zeg: “Morgen ga je naar de BSO”, dan roept hij meteen: “Oh Yes! Mag ik dan op het klimrek?”

- Sylvia Jansen -

Meer voordelen van onze Buitenschoolse Opvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

 • Snel en eenvoudig
 • Deze inschrijving verplicht je tot niets
 • Kosteloze inschrijving
 • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Tandenpoetsen

26 april 2021

Het tandenpoetsen begint zodra het eerste tandje is doorgebroken. Sommige kinderen vinden het prima en sommige schreeuwen ‘moord en brand’. Feit is dat het moet en dan kun je het maar beter leuk(er) maken. Legio tips. Ik heb er 3 voor jullie uitgepikt:

Lees bericht

Vitamines

15 maart 2021

Er is veel te vertellen over (extra) vitamines. Toch een kort en helder verhaal. In principe is het zo dat je gewoon alle vitamines binnenkrijgt als je gezond eet. Fruit en groenten van het seizoen geven precies wat je nodig hebt. Naast de nodige variatie de afgepaste vitamines (en mineralen) het hele jaar door. Echter zijn er wat uitzonderingen (zegt thuisarts.nl) Zeker bij kinderen!

Lees bericht