• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei
Nooit meer vervelen...

Echte "Buitenschoolse" Opvang

Buitenschoolse opvang is bij ons ook echt buiten-de-school. We halen jouw kind op van school om met hem of haar naar één van onze unieke BSO-locaties te gaan. Daar krijgt jouw kind alle mogelijkheid om zijn of haar energie kwijt te raken na een dag stilzitten en luisteren. Tijd om te rennen, sporten, creatief zijn, zwemmen of chillen. Alles mag, niets moet!

We staan al meer dan 10 jaar klaar om kinderen, die uit school komen, een fantastische tijd te bezorgen. Dit kun je van ons verwachten:

 • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
 • We eten en drinken lekker en gezond
 • We verblijven NIET op het schoolterrein zodat de associatie met school weg is
 • Je kind kan sporten, creatief bezig zijn, muzikale skills ontwikkelen of gewoon chillen.
 • Er heerst rust en regelmaat op onze BSO
 • We zijn niet alleen (bijna) allemaal ouders, we zijn experts in de opvoeding met jarenlange ervaring
 • Je houdt meer tijd over voor jouw gezin

Alleen maar lof, Ravi komt altijd met een glimlach van de BSO. Vakantie programma is zeer divers en uitgebreid.

- Yvonne
Makkelijk maken

Wij willen jou ondersteunen

Als ouder heb je het vaak druk. Het bekende ritueel: ‘s morgens de kinderen wegbrengen naar school of kinderopvang, hup naar je werk en aan de gang, dan weer in de benen en hup naar de opvang om je kind op te halen, dan naar huis racen, eten koken en hopen dat de kinderen even rustig zijn, aan tafel en eten en dan snel weer door naar de zwemles… pfff wat een dag. En het leuke is… morgen is er wéér een dag.

Wij willen het jou als ouder zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen we door de beste Buitenschoolse Opvang aan te bieden die je maar kunt bedenken. Wij vangen de kinderen niet alleen op, we bieden leerzame activiteiten aan zodat jouw kind de mogelijkheid heeft om uit te razen: zich leren ontspannen tijdens de yoga,  leren uiten door dramalessen, vrienden leren maken. Zélfs leren we kinderen te relaxen in deze drukke wereld met Relax for Kids. Hoe gaaf is dat? Kortom: we bieden de mogelijkheid om spelenderwijs vaardigheden leren, die zij iedere dag weer tegen komen en kunnen gebruiken.

Doe jij nog even rustig de boodschappen? Dan wij regelen alles voor jouw kind. En het mooie is: wanneer jij je kind ophaalt, dan hoef je niet meer naar zwemles of naar de judo – dat hebben wij al voor je geregeld, zodat jullie thuis van elkaar kunnen genieten. Tijd voor Quality Time!

 

Eenvoudig naar de beste BSO van Veldhoven

Stap 1

Ontmoet de leid(st)ers

Stap 2

Kies je dagen & activiteiten

Stap 3

Nooit meer vervelen en meer "Familie-tijd"

Onze Visie

Onze unieke benadering van BSO

We hebben er bewust voor gekozen de Buitenschoolse Opvang niet binnen een school te organiseren. Na een drukke dag willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving. Na een dag geconcentreerd zitten en luisteren willen kinderen juist actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of misschien eerst even chillen.

Daarnaast blijkt uit diverse onderzoeken dat een locatie erg bepalend is voor het gevoel dat een kind ervaart. Wanneer je naar de BSO gaat op school dan voelt dat als ‘schooltijd’. Voor de echte vrije gevoel breng je daarom jouw kind(eren) naar onze BSO. Dit geldt zeker voor de opvang tijdens vakanties.

Al meer dan 10 jaar brengen wij onze jongens met een heel goed gevoel naar de BSO, Altijd attent, laagdrempelig en een leuk vakantie programma steeds weer. Onze complimenten

- Anton en Kristel

Meer voordelen van onze Buitenschoolse Opvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

 • Snel en eenvoudig
 • Deze inschrijving verplicht je tot niets
 • Kosteloze inschrijving
 • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier BSO

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Verschillende culturen op een kinderdagverblijf

27 mei 2024

Verschillende culturen op een kinderdagverblijf, daar worden wij blij van. Lees hier waarom.

Lees bericht

Leren vallen en opstaan

1 april 2024

Welke ouder doet het niet….. Pas op, Kijk uit, niet doen. We willen onze kleine koters graag beschermen tegen geschaafde knieën en ellenbogen. Terwijl die geschaafde knieën en ellenbogen juist goed zijn voor onze ontwikkeling.

Lees bericht