• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei
Nooit meer vervelen...

Echte "Buitenschoolse" Opvang

Buitenschools is bij ons ook echt buiten-de-school. We halen jouw kind op van school om hem/haar te brengen naar één van onze unieke BSO-locaties. Daar an jouw kind alle energie kwijt na een dag stilzitten en luisteren. Tijd om te rennen, sporten, creatief zijn, zwemmen of chillen. Alles mag, niets moet!

We staan al 10 jaar klaar om kinderen, die uit school komen, een fantastische tijd te bezorgen. Dit kun je van ons verwachten:

 • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
 • We eten en drinken lekker en gezond
 • We verblijven NIET op het schoolterrein zodat de associatie met school er niet is
 • Je kind kan sporten, creatief bezig zijn, muzikale skills ontwikkelen of gewoon chillen.
 • Er heerst rust en regelmaat op onze BSO
 • We zijn niet alleen (bijna) allemaal ouders, we zijn experts in de opvoeding met jarenlange ervaring
 • Je houdt meer tijd over voor jouw gezin

Toen ik binnen kwam in deze ruimte, kreeg ik zelf de neiging om te gaan rennen. Wat een ruimte! Deze omgeving draagt zeker bij aan waar het bij kinderen om gaat: spelend leren. Juist in deze online tijd is contact, ruimte en old school spelen van grote waarde. Deze ruimte en de visie van het Witte Wiel bevordert de creativiteit, omgangsvormen en het bewegen van de kinderen. Ik werd er blij van.

- Jacqueline Kleijer - (online) opvoedingsdeskundige Bureau Jeugd & Media
Makkelijk maken

Wij willen jou ondersteunen

Als ouder heb je het vaak druk. Het bekende ritueel: ‘s morgens de kids wegbrengen naar school of kinderopvang, hup naar je werk en aan de gang, dan weer in de benen en hup naar de opvang om je kind op te halen, dan naar huis racen, eten koken en hopen dat de kids even rustig zijn, aan tafel en eten en dan snel weer door naar de zwemles… pfff wat een dag. En het leuke is… morgen is er wéér een dag.

Wij willen het jou als ouder zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen we door de beste Buitenschoolse Opvang aan te bieden die je maar kunt denken. Wij vangen de kids niet alleen op, we laten ze uitrazen, we maken ze weerbaarder door judo, we leren ze zichzelf te uiten door dramalessen, we leren ze vrienden maken, “we leren ze relaxen in deze drukken wereld met Relax for Kids”.

Doe jij nog even rustig de boodschappen, wij regelen alles voor je kind. En het mooie is: wanneer jij je kind ophaalt, dan hoef je niet meer naar zwemles of naar de judo – dat hebben wij al voor je geregeld, zodat jullie thuis van elkaar kunnen genieten.

 

Eenvoudig naar de beste BSO van Veldhoven

Stap 1

Ontmoet de leidster

Stap 2

Kies je dagen & activiteiten

Stap 3

Nooit meer vervelen en meer "Familie-tijd"

Onze Visie

Onze unieke benadering van BSO

We hebben er bewust voor gekozen de Buitenschoolse Opvang niet binnen een school te organiseren. Na een drukke dag willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving. Na een dag geconcentreerd zitten en luisteren willen kinderen juist actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of misschien eerst even chillen.

Daarnaast blijkt uit diverse onderzoeken dat een locatie erg bepalend is voor het gevoel dat een kind ervaart. Wanneer je naar de BSO gaat op school dan voelt dat als ‘schooltijd’. Voor de echte vrije gevoel breng je daarom jouw kind(eren) naar onze BSO. Dit geldt zeker voor de opvang tijdens vakanties.

 

Als ik voor het slapen gaan tegen Rens zeg: “Morgen ga je naar de BSO”, dan roept hij meteen: “Oh Yes! Mag ik dan op het klimrek?”

- Sylvia Jansen -

Meer voordelen van onze Buitenschoolse Opvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

 • Snel en eenvoudig
 • Deze inschrijving verplicht je tot niets
 • Kosteloze inschrijving
 • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

English blog; Etiquette

15 januari 2022

True parenting is in the hands of mom and dad. Values, ethics and norms are passed on and cultivated. You raise your children your way.
Childcare, primary education and secondary education have one common denominator: Etiquette.

Lees bericht

Belangrijke zwangerschap mijlpalen

20 september 2021

Hoe zit het nu in elkaar met de zwangerschap? Hoe bereken je hoe ver we zwanger zijn? Moet ik zelf de verloskundige bellen of doet de huisarts dit? Wanneer kan ik mijn eerste test doen? Allemaal vragen waar je niet direct het antwoord op weet.

Lees bericht