• Regio Veldhoven e.o.
 • Open van 07.00 tot 19.00 uur
 • Zoals thuis
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gericht op Groei
Nooit meer vervelen...

Echte "Buitenschoolse" Opvang

Buitenschoolse opvang is bij ons ook echt buiten-de-school. We halen jouw kind op van school om met hem of haar naar één van onze unieke BSO-locaties te gaan. Daar krijgt jouw kind alle mogelijkheid om zijn of haar energie kwijt te raken na een dag stilzitten en luisteren. Tijd om te rennen, sporten, creatief zijn, zwemmen of chillen. Alles mag, niets moet!

We staan al meer dan 10 jaar klaar om kinderen, die uit school komen, een fantastische tijd te bezorgen. Dit kun je van ons verwachten:

 • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
 • We eten en drinken lekker en gezond
 • We verblijven NIET op het schoolterrein zodat de associatie met school weg is
 • Je kind kan sporten, creatief bezig zijn, muzikale skills ontwikkelen of gewoon chillen.
 • Er heerst rust en regelmaat op onze BSO
 • We zijn niet alleen (bijna) allemaal ouders, we zijn experts in de opvoeding met jarenlange ervaring
 • Je houdt meer tijd over voor jouw gezin

Toen ik binnen kwam in deze ruimte, kreeg ik zelf de neiging om te gaan rennen. Wat een ruimte! Deze omgeving draagt zeker bij aan waar het bij kinderen om gaat: spelend leren. Juist in deze online tijd is contact, ruimte en old school spelen van grote waarde. Deze ruimte en de visie van het Witte Wiel bevordert de creativiteit, omgangsvormen en het bewegen van de kinderen. Ik werd er blij van.

- Jacqueline Kleijer - (online) opvoedingsdeskundige Bureau Jeugd & Media
Makkelijk maken

Wij willen jou ondersteunen

Als ouder heb je het vaak druk. Het bekende ritueel: ‘s morgens de kinderen wegbrengen naar school of kinderopvang, hup naar je werk en aan de gang, dan weer in de benen en hup naar de opvang om je kind op te halen, dan naar huis racen, eten koken en hopen dat de kinderen even rustig zijn, aan tafel en eten en dan snel weer door naar de zwemles… pfff wat een dag. En het leuke is… morgen is er wéér een dag.

Wij willen het jou als ouder zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen we door de beste Buitenschoolse Opvang aan te bieden die je maar kunt bedenken. Wij vangen de kinderen niet alleen op, we bieden leerzame activiteiten aan zodat jouw kind de mogelijkheid heeft om uit te razen: weerbaarder worden door bv. een les Judo, leren uiten door dramalessen, vrienden leren maken. Zélfs leren we kinderen te relaxen in deze drukke wereld met Relax for Kids. Hoe gaaf is dat? Kortom: we bieden de mogelijkheid om spelenderwijs vaardigheden leren, die zij iedere dag weer tegen komen en kunnen gebruiken.

Doe jij nog even rustig de boodschappen? Dan wij regelen alles voor jouw kind. En het mooie is: wanneer jij je kind ophaalt, dan hoef je niet meer naar zwemles of naar de judo – dat hebben wij al voor je geregeld, zodat jullie thuis van elkaar kunnen genieten. Tijd voor Quality Time!

 

Eenvoudig naar de beste BSO van Veldhoven

Stap 1

Ontmoet de leid(st)ers

Stap 2

Kies je dagen & activiteiten

Stap 3

Nooit meer vervelen en meer "Familie-tijd"

Onze Visie

Onze unieke benadering van BSO

We hebben er bewust voor gekozen de Buitenschoolse Opvang niet binnen een school te organiseren. Na een drukke dag willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving. Na een dag geconcentreerd zitten en luisteren willen kinderen juist actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of misschien eerst even chillen.

Daarnaast blijkt uit diverse onderzoeken dat een locatie erg bepalend is voor het gevoel dat een kind ervaart. Wanneer je naar de BSO gaat op school dan voelt dat als ‘schooltijd’. Voor de echte vrije gevoel breng je daarom jouw kind(eren) naar onze BSO. Dit geldt zeker voor de opvang tijdens vakanties.

Als ik voor het slapen gaan tegen Rens zeg: “Morgen ga je naar de BSO”, dan roept hij meteen: “Oh Yes! Mag ik dan op het klimrek?”

- Sylvia Jansen -

Meer voordelen van onze Buitenschoolse Opvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

 • Snel en eenvoudig
 • Deze inschrijving verplicht je tot niets
 • Kosteloze inschrijving
 • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier BSO

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

De BSO Bus

8 mei 2023

De BSO Bus voorheen “Stint” genaamd mogen weer de straten op. Wat zijn wij blij met deze ontwikkelingen. Echter zitten hier hele nieuwe wetten en richtlijnen aan vast. We nemen je mee in de regels en trainingen die wij met ons BSO team doorlopen hebben voordat wij de straat op mochten met de BSO Bus

Lees bericht

Lezen met oudere kinderen

17 april 2023

Tussen de leeftijd van vijf en tien jaar leren kinderen zelfstandig lezen. Dit gaat stap voor stap. Eerst om klanken en letters te herkennen, daarna om woorden en makkelijke zinnen te lezen. Uiteindelijk leren ze sneller lezen en gaan ze steeds meer begrijpen van wat ze lezen. Als ouder kun je je kind helpen tijdens de verschillende fases van het leren lezen. Maar wat als het lezen ineens een ‘moetje’ is op school, dan is het ineens niet leuk meer en biedt het een uitdaging om lezen bij je kind te stimuleren.

Lees bericht