Kinderopvang het Witte Wiel
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Kinderopvang Het Witte Wiel

Waarom we doen wat we doen.

Mijn naam is Anne Verhagen en trotse locatie verantwoordelijke van Kinderopvang Het Witte Wiel en onze gave BSO. Sinds 2009 werk ik met ontzettend veel plezier binnen onze opvang. Gestart vanuit Klokje Rond en sinds 2013 samen met het Witte Wiel.

In 2009 ben ik begonnen op BSO waar ik jaren full time heb gewerkt. Naast vast op de BSO te werken viel ik regelmatig in bij de baby- en peutergroepen. Na een aantal jaar op de groep te hebben gewerkt ben ik op kantoor gaan werken. Door de tijd heen ben ik steeds meer andere/ extra taken gaan doen. Denk hierbij aan personeelszaken, beleidszaken, facilitaire zaken, coachen. IK ben erg graag in contact met mijn collega’s, de ouders en de kinderen. Daarnaast de uitdagende taken zoals beleid, personeelszaken maakt dat ik echt oprecht iedere dag blij naar mijn werk mag gaan!

Binnen Het Witte Wiel proberen wij een verlengstuk te zijn van thuis. We kiezen bewust voor een huiselijke sfeer, hebben aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind en bieden een veilige en stimulerende omgeving. In deze veilige en stimulerende omgeving bouwen wij een vertrouwensband op met jullie kind zodat het zelfvertrouwen krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.
Onze BSO locaties zijn uniek en een bewuste keuze om deze niet in scholen te vestigen. Op iedere locatie zijn er activiteiten zodat er altijd een passend aanbod is voor de kinderen.

Ik ben trots op het feit dat ik locatie verantwoordelijke ben van Het Witte Wiel en de BSO. Trots dat ik samen met mijn fantastische collega’s iedere dag weer er een mooie dag van mag maken zodat alle kinderen met een grote glimlach naar huis gaan!

Groetjes en hopelijk tot snel bij het Witte Wiel,
Anne

Boek nu een rondleiding

We weten hoe het voelt om ‘beslissings-stress’ te hebben en om bang of onzeker te zijn dat je de verkeerde beslissing maakt in het kiezen van een kinderopvang.

 

Als je een beetje op ons lijkt, dan vind je ook dat er teveel keuzes zijn en dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Je vraagt je waarschijnlijk af of je zekerheid kunt krijgen die ervoor kan zorgen dat je je ondersteund voelt als ouder en dat je zeker weet dat je kind de vruchten zal plukken van de beste kinderopvang. Het geluk en de veiligheid van jouw kind hangt er vanaf, dus je wilt dit in één keer goed doen. (Je wilt tenslotte niet wisselen van dagopvang).

We weten dat je graag trots wilt zijn op je kind en het is gewoon verkeerd dat het zo moeilijk moet zijn om de beste keuze te kunnen maken.

Bij Kinderopvang Het Witte Wiel snappen we dat als geen ander. De afgelopen 10 jaar hebben we honderden, zo niet duizenden, ouders mogen helpen met het maken van de beste keuze voor hun gezin. Zodat ze hebben kunnen ervaren dat hun kind enorm gebloeid is in zijn jonge leventje.

We zijn gedreven om jou te helpen, zodat jij je als ouder gesteund voelt, zodat je kunt stoppen met ‘stressen’ over het maken van je keuze.

Het proces is heel eenvoudig:

  • Stap 1 – Boek een rondleiding en ontmoet de leidsters
  • Stap 2 – Kies de juiste dag(en)
  • Stap 3 – Geniet van de rust die je dit geeft

Zodra je een rondleiding geboekt hebt, heb je de eerste stap gezet naar de juiste keuze.

Wij vinden dat het niet zo moeilijk zou moeten zijn om de juiste keuze te maken en dat je de rust verdient. We helpen jou kiezen, zodat je kunt geniet van jouw kind en een trotse ouder kunt zijn. Boek nu een rondleiding en kom gezellig langs.

Klantvriendelijkheid, Nemen de tijd voor je, je bent absoluut geen “nummertje”. Professioneel personeel, leuke mensen en veel continuïteit van leidsters

- Reactie ouder uit onze jaarlijkse NPS enquete

Dit zijn onze toppers !

Wellicht ook interessant om te bekijken...

Ben je op zoek naar Kinderopvang?

Bekijk pagina

Ben je op zoek naar BSO?

Bekijk pagina

We stellen graag onze toppers aan u voor!

Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Uitdagen tot spel

20 maart 2023

Je kind roept door de kamer ‘Mama ik verveel me, kunnen we niet iets gaan doen?!’. Je antwoord al snel met ‘maar er is zoveel te doen, waarom heb je anders al dat speelgoed?’.

Lees bericht

Het BSO team is één grote heerlijke groentesoep

11 maart 2023

Ons BSO team is een team met leiding die al jaren in het werkveld zitten gemengd met jonge enthousiaste nieuwe leiding. Deze mengelmoes aan ervaren leiding zorgt voor de perfecte balans op onze BSO locaties.

Lees bericht