• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Welkom bij kinderopvang het Witte Wiel

dagopvang van 6 weken tot 13 Jaar

Mijn naam is Leonie Schilders van Gerwen, moeder van 2 ondernemende kerels en trotse locatie verantwoordelijke van de dagopvang bij kinderopvang het Witte Wiel.
Ik persoonlijk vindt het belangrijk dat de kinderen een fijne dag hebben waarin ze zich kunnen ontwikkelen en dat ze op een plek zijn waar ze zichzelf kunnen zijn! Voor ouders vindt ik het vooral belangrijk dat ze hun kostbaarste bezit met een goed gevoel naar het Witte Wiel kunnen brengen. Daarnaast is het mijn prioriteit dat mijn collega’s met plezier komen werken.
Één ding kan ik zeker beloven, bij het Witte Wiel staat er een topteam van pedagogisch medewerkers voor jullie klaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals en opvoed-experts die je graag helpen met alle vragen die je hebt voor je kindje van 0 tot 4 Jaar.

Heb jij nog een vraag voor me?
Dan hoor ik dit graag en nodig ik je uit om langs te komen zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

Hopelijk zien we elkaar snel! Lieve Groet,
Leonie

Mijn naam is Anne Verhagen en trotse locatie verantwoordelijke van BSO Het Witte Wiel. Sinds 2009 werk ik met ontzettend veel plezier binnen onze opvang. Gestart vanuit Klokje Rond en sinds 2013 samen met het Witte Wiel.

Binnen Het Witte Wiel proberen wij een verlengstuk te zijn van thuis. We kiezen bewust voor een huiselijke sfeer, hebben aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind en bieden een veilige en stimulerende omgeving. In deze veilige en stimulerende omgeving bouwen wij een vertrouwensband op met jullie kind zodat het zelfvertrouwen krijgt om zich te kunnen ontwikkelen. Onze BSO locaties zijn uniek en een bewuste keuze om deze niet in scholen te vestigen. Op iedere locatie zijn er activiteiten zodat er altijd een passend aanbod is voor de kinderen.

Ik ben trots op het feit dat ik locatie verantwoordelijke ben van Het Witte Wiel en de BSO. Trots dat ik samen met mijn fantastische collega’s iedere dag weer er een mooie dag van mag maken zodat alle kinderen met een grote glimlach naar huis gaan!

Groetjes en hopelijk tot snel bij BSO het Witte Wiel,
Anne

Wat mag jij van ons verwachten?

Stap 1

Kies de juiste dag(en)

Stap 2

Boek een rondleiding en ontmoet de leidsters

Stap 3

Geniet van de rust die je dit geeft

Klantvriendelijkheid, Nemen de tijd voor je, je bent absoluut geen “nummertje”. Professioneel personeel, leuke mensen en veel continuïteit van leidsters

- Anne

Dit zijn onze toppers !

We stellen graag onze toppers aan u voor!

Wellicht ook interessant om te bekijken...

Ben je op zoek naar Kinderopvang?

Bekijk pagina

Ben je op zoek naar BSO?

Bekijk pagina
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Verschillende culturen op een kinderdagverblijf

27 mei 2024

Verschillende culturen op een kinderdagverblijf, daar worden wij blij van. Lees hier waarom.

Lees bericht

Leren vallen en opstaan

1 april 2024

Welke ouder doet het niet….. Pas op, Kijk uit, niet doen. We willen onze kleine koters graag beschermen tegen geschaafde knieën en ellenbogen. Terwijl die geschaafde knieën en ellenbogen juist goed zijn voor onze ontwikkeling.

Lees bericht