Kinderopvang het Witte Wiel
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Kinderopvang Het Witte Wiel

Waarom we doen wat we doen.

We weten hoe het voelt om ‘beslissings-stress’ te hebben en om bang of onzeker te zijn dat je de verkeerde beslissing maakt in het kiezen van een kinderopvang.

Als je een beetje op ons lijkt, dan vind je ook dat er teveel keuzes zijn en dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Je vraagt je waarschijnlijk af of je zekerheid kunt krijgen die ervoor kan zorgen dat je je ondersteund voelt als ouder en dat je zeker weet dat je kind de vruchten zal plukken van de beste kinderopvang. Het geluk en de veiligheid van jouw kind hangt er vanaf, dus je wilt dit in één keer goed doen. (Je wilt tenslotte niet wisselen van dagopvang).

We weten dat je graag trots wilt zijn op je kind en het is gewoon verkeerd dat het zo moeilijk moet zijn om de beste keuze te kunnen maken.

Bij Kinderopvang Het Witte Wiel snappen we dat als geen ander. De afgelopen 10 jaar hebben we honderden, zo niet duizenden, ouders mogen helpen met het maken van de beste keuze voor hun gezin. Zodat ze hebben kunnen ervaren dat hun kind enorm gebloeid is in zijn jonge leventje.

Mijn naam is Peter-Jan Donders, vader van 4 kinderen, die de kinderopvang ondertussen ontgroeid zijn. Ik ben, sinds 2013, de trotse eigenaar van Kinderopvang het Witte Wiel in Veldhoven. Een plek waar kinderen en ouders zich thuis en veilig voelen en waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

De liefde voor kinderen en hun ontwikkeling is er altijd al geweest. Uiteraard voor mijn eigen kinderen, voor ouders en kinderen die ik coach en voor de ‘grote kinderen’ met wie ik mag samenwerken. Daarnaast gaf ik al op jonge leeftijd turnles aan jonge kinderen. Ik houd ervan om kinderen (en ouders) te zien groeien en bloeien.

We zijn gedreven om jou te helpen, zodat jij je als ouder gesteund voelt, zodat je kunt stoppen met ‘stressen’ over het maken van je keuze.

Het proces is heel eenvoudig:

  • Stap 1 – Boek een rondleiding en ontmoet de leidsters
  • Stap 2 – Kies de juiste dag(en)
  • Stap 3 – Geniet van de rust die je dit geeft

Zodra je een rondleiding geboekt hebt, heb je de eerste stap gezet naar de juiste keuze.

Wij vinden dat het niet zo moeilijk zou moeten zijn om de juiste keuze te maken en dat je de rust verdient. We helpen jou kiezen, zodat je kunt geniet van jouw kind en een trotse ouder kunt zijn. Boek nu een rondleiding en kom gezellig langs.

Boek nu een rondleiding

Klantvriendelijkheid, Nemen de tijd voor je, je bent absoluut geen “nummertje”. Professioneel personeel, leuke mensen en veel continuïteit van leidsters

- Reactie ouder uit onze jaarlijkse NPS enquete

Dit zijn onze toppers !

Wellicht ook interessant om te bekijken...

Ben je op zoek naar Kinderopvang?

Bekijk pagina

Ben je op zoek naar BSO?

Bekijk pagina

We stellen graag onze toppers aan u voor!

Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Belangrijke zwangerschap mijlpalen

20 september 2021

Hoe zit het nu in elkaar met de zwangerschap? Hoe bereken je hoe ver we zwanger zijn? Moet ik zelf de verloskundige bellen of doet de huisarts dit? Wanneer kan ik mijn eerste test doen? Allemaal vragen waar je niet direct het antwoord op weet.

Lees bericht

Genderneutraal

23 augustus 2021

De Dikke Van Dale omschrijft ‘genderneutraal’ als volgt:
‘Geen onderscheid makend tussen de seksen en de daaraan toegeschreven eigenschappen, gedragingen en voorkeuren.’

Lees bericht