Kinderopvang het Witte Wiel
Wie past er op jouw kind?
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Kinderopvang Het Witte Wiel

Waarom we doen wat we doen.

Tof dat je onze website gevonden hebt en leuk dat je interesse hebt in wie wij zijn. Ik kan me voorstellen dat dat erg belangrijk voor je is, het gaat tenslotte over de opvang van jouw kostbaarste bezit – jouw kind(eren). Daarom vertellen we graag wie we zijn en waarom we doen wat we doen.

Mijn naam is Peter-Jan Donders, vader van 4 kinderen, die de kinderopvang ondertussen ontgroeid zijn. Ik ben, sinds 2013, de trotse eigenaar van Kinderopvang het Witte Wiel in Veldhoven. Een plek waar kinderen zich thuis en veilig voelen en waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

De liefde voor kinderen en hun ontwikkeling is er altijd al geweest. Uiteraard voor mijn eigen kinderen, voor ouders en kinderen die ik coach en voor de “grote kinderen” met wie ik mag samenwerken. Daarnaast gaf ik al op jonge leeftijd turnles aan jonge kinderen. Dit is uitgegroeid tot het aansturen van 2 grote kinderopvangcentra.

Kom gezellig een keer kijken bij het Witte Wiel, je bent van harte welkom!

Kom gezellig langs

Dit zijn onze toppers !

Klantvriendelijkheid Nemen de tijd voor je, je bent absoluut geen “nummertje”. Professioneel personeel, leuke mensen en veel continu├»teit van leidsters

- Reactie ouder uit onze jaarlijkse NPS enquete

Wellicht ook interessant om te bekijken...

Ben je op zoek naar Kinderopvang?

Bekijk pagina

Ben je op zoek naar BSO?

Bekijk pagina

We hebben al heel wat kinderen mogen zien opgroeien..

We hebben we al veel kinderen mogen zien opgroeien en helpen ontwikkelen.

We hebben al vaker meegemaakt dat er een enorme “puber” langskomt met een zware stem die het leuk vindt om nog eens even “hallo” te komen zeggen tegen ons en om nog eens te kijken naar de kinderopvang of Buitenschoolse Opvang. Echt fantastisch vinden we dat!

We hebben een groot team met veel leuke collega’s om onze Kinderopvang draaiende te houden. Ons team is zo groot omdat we ervoor willen zorgen dat de kinderen zoveel mogelijk vaste gezichten zien op de vaste groepen en locaties. Dat maakt het wel zo betrouwbaar en fijn voor de kinderen.

 

We stellen graag onze toppers aan u voor!