• Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
Een kinderopvang die voelt als thuis

De keuze voor de juiste kinderopvang is een kwestie van gevoel. Daarom hebben we huiselijkheid hoog in het vaandel staan. Kinderen, ouders en leidsters voelen zich thuis bij Kinderopvang Het Witte Wiel.

Bij ons voelen kinderen zich veilig en op hun gemak. Ze durven te spelen met andere kinderen, ontwikkelen op hun eigen tempo en zijn klaar om met leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken. Met professionele begeleiding in een geborgen setting, is iedere dag bij Kinderopvang Het Witte Wiel een nieuwe ervaring.

 

Stabiliteit en veiligheid

Omdat dit voor een kind belangrijk is

Kinderopvang Het Witte Wiel werkt met horizontale groepen. Dat betekent dat baby’s van 0 tot 2 jaar en peuters van 2 tot en met 4 jaar in verschillende groepen komen spelen. Dit zorgt voor stabiliteit en veiligheid en biedt ruimte om te groeien en te ontwikkelen in eigen tempo.

Iedere groep heeft een eigen team van leidsters, zodat de kinderen altijd dezelfde gezichten zien. Uiteraard bezoeken de groepen elkaar regelmatig om samen te spelen. Ze kunnen veel leren van elkaar.

Dat er geluisterd wordt, meegedacht wordt en dat het contact fijn is met de leidsters van de groep. Dit geeft een vertrouwd en huiselijk gevoel.

- Linsey
Ontwikkeling en ontdekken

Wij werken met de leukste thema's

Iedere periode staat een bepaald thema centraal en dat wordt tot in detail uitgewerkt. Het onderwerp is bepalend voor de activiteiten. Zo zingen we liedjes die erbij passen en werken we het verder uit in de knutselwerkjes, wandelingen, spelletjes en de boekjes die we lezen.

We bezoeken een echt autobedrijf wanneer het thema vervoer is of nodigen we een agent uit als het gaat om de politie. Zo komt het thema tot leven en leren de kinderen super snel.

Ook leuk om te bekijken

Team van de Babygroepen

Bekijk pagina

Team van de Peutergroepen

Bekijk pagina
Wij gaan altijd naar buiten

Zon, wind, regen of sneeuw

Iedere dag wacht ons een nieuw avontuur. We hebben een eigen tuin waarin we ons goed kunnen vermaken, maar we trekken er ook graag op uit. Geen zonnestraal of regenbui laten we onbenut. Want met een zonnebril, paraplu of regenjas ontdek je steeds weer nieuwe dingen.

In de omgeving spelen we in een van de vele speeltuinen. Of we gaan op pad met onze kinderwagens of auto’s. Alleen als het onweert blijven we binnen. Dan maken we er in de kinderopvang een feestje van met het spannende gebolder op de achtergrond.

Meer voordelen van onze Kinderopvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf uw kind binnen 1 minuut in

  • Snel en eenvoudig
  • Deze inschrijving verplicht je tot niets
  • Kosteloze inschrijving
  • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier Dagopvang

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.