Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

De taakverdeling

7 oktober 2019

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in Nederland twee keer zoveel tijd besteden aan de zorg voor hen kind(eren) dan vaders. Zijn jullie er al uit hoe de taakverdeling in huis eruit ziet wanneer het wonder geboren is?

Lees bericht

EHBO voor kinderen

18 september 2019

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met (kleine) kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

Lees bericht

Zijn we er bijna?

1 juli 2019

Gaan jullie dit jaar op vakantie met de auto en kijk je een beetje op tegen de auto rit en erger je je nu al aan de vraag zijn we er bijna? Dan volgen hier enkele tips om deze reis gemakkelijker te laten verlopen.

Lees bericht

Wat zijn de trendnamen en wat kunnen we verwachten voor 2020

24 juni 2019

De naam die jij nu kiest, geef jij jouw kind de rest van zijn of haar leven mee. Toch iets om even goed over na te denken. Daarom eerst een overzicht van alle trendnamen van 2019 op een rijtje en onze verwachting wat de namen trend wordt voor de toekomst?

Lees bericht

Mijn kind betrekken bij de bevalling of niet?

17 juni 2019

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker. Naast papa mag grote broer of zus ook bij de bevalling zijn. Wil jij dit aan de ene kant wel, maar weet je niet zeker of het wel een goed idee is? Deze twijfels ga ik proberen weg te nemen.

Lees bericht

Voel jij je zo moe?

3 juni 2019

Kun jij na de bevalling je bed niet uit komen en voel jij je zo moe? Voel je niet schuldig, dit hoort er echt bij. Vergeet niet hoe hard jou lichaam heeft moeten werken om jou baby op de wereld te zetten. Gun je lichaam ook deze tijd om te herstellen

Lees bericht
Loading blogs...