Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

Uitdagen tot spel

20 maart 2023

Je kind roept door de kamer ‘Mama ik verveel me, kunnen we niet iets gaan doen?!’. Je antwoord al snel met ‘maar er is zoveel te doen, waarom heb je anders al dat speelgoed?’.

Lees bericht

Het BSO team is één grote heerlijke groentesoep

11 maart 2023

Ons BSO team is een team met leiding die al jaren in het werkveld zitten gemengd met jonge enthousiaste nieuwe leiding. Deze mengelmoes aan ervaren leiding zorgt voor de perfecte balans op onze BSO locaties.

Lees bericht

Waterpokken

6 maart 2023

Waterpokken wordt veroorzaakt door een virus. Bijna alle kinderen hebben voor hun 6 jaar waterpokken gehad. Hoe jonger de kinderen zijn, hoe lichter de klachten kunnen zijn.

Lees bericht

Kinderfeestje met een laag budget

6 februari 2023

Een kinderfeestje vieren lijkt tegenwoordig een wedstrijd op zich. Je kind wordt uitgenodigd om mee te gaan naar een zwembad, Dan ontvangt ze een uitnodiging om naar de dierentuin te gaan en er is nu al spraken en ruzie omdat je kind een uitnodiging wil van dat ene vriendinnetje omdat zij met haar kinderfeest naar een pretpark gaat. ‘Uhhh wat?’

Lees bericht

Naar de opvang met RS Virus en

2 februari 2023

RS-virus is het meest voorkomende verkoudheidsziekte bij kinderen. Het virus komt met name in de winter voor. Symptomen van deze kinderziekte: De meest voorkomende klachten is neusverkouden en hoesten.

Lees bericht

Even naar de huisarts of niet?

23 januari 2023

Na een valpartij, tijdens een aanblijvende koorts, gekke bultjes of plekjes zijn redenen waardoor letterlijk iedere ouder wel eens twijfelt. Daarom geven we je enkele ‘handvatten’ waarvan wij toch adviseren om deze niet te negeren, maar toch echt even langs de huisarts te gaan.

Lees bericht
Loading blogs...