Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

Zijn we er bijna?

1 juli 2019

Gaan jullie dit jaar op vakantie met de auto en kijk je een beetje op tegen de auto rit en erger je je nu al aan de vraag zijn we er bijna? Dan volgen hier enkele tips om deze reis gemakkelijker te laten verlopen.

Lees bericht

Wat zijn de trendnamen en wat kunnen we verwachten voor 2020

24 juni 2019

De naam die jij nu kiest, geef jij jouw kind de rest van zijn of haar leven mee. Toch iets om even goed over na te denken. Daarom eerst een overzicht van alle trendnamen van 2019 op een rijtje en onze verwachting wat de namen trend wordt voor de toekomst?

Lees bericht

Mijn kind betrekken bij de bevalling of niet?

17 juni 2019

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker. Naast papa mag grote broer of zus ook bij de bevalling zijn. Wil jij dit aan de ene kant wel, maar weet je niet zeker of het wel een goed idee is? Deze twijfels ga ik proberen weg te nemen.

Lees bericht

Voel jij je zo moe?

3 juni 2019

Kun jij na de bevalling je bed niet uit komen en voel jij je zo moe? Voel je niet schuldig, dit hoort er echt bij. Vergeet niet hoe hard jou lichaam heeft moeten werken om jou baby op de wereld te zetten. Gun je lichaam ook deze tijd om te herstellen

Lees bericht

Experimenteren met verven

27 mei 2019

Verven is een activiteit voor jong en oud en kun je uitvoeren op allerlei manieren. Naast dat het leuk is, is het ook heel leer vol en stimulerend voor de ontwikkeling. Wil jij jou kind wel laten experimenteren met verf maar weet je niet goed hoe?

Lees bericht

Belangrijke zwangerschap mijlpalen

20 mei 2019

Hoe zit het nu in elkaar met de zwangerschap? Hoe bereken je hoe ver we zwanger zijn? Moet ik zelf de verloskundige bellen of doet de huisarts dit? Wanneer kan ik mijn eerste test doen? Allemaal vragen waar je niet direct het antwoord op weet.

Lees bericht
Loading blogs...