Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

Gezonde voeding

11 mei 2020

Er zijn veel verschillen in diverse voeding aanbod binnen de kinderopvang en buiten schoolse opvang(BSO). Ook ouders hebben hier eigen voorkeuren en wensen in.
Het is aan ons om een zo gevarieerd en gezond mogelijk voedingspatroon te creëren voor iedereen binnen de kinderopvang en BSO en thuis.

Lees bericht

Kletskousjes

13 april 2020

Van de ene mijlpaal meteen door naar de andere. In een rap tempo ontwikkelen onze eigen “mini’s” zich en voor je het weet zijn daar opeens de eerste echte woorden. Wauw! In onze handen klappend staan we super trots te wezen.

Lees bericht

Unite

30 maart 2020

During these days of the Covid-19 scare I blog on personal title.
The Health Restrictions order us to #StayAtHome as much as possible, to #FlattenThe Curve. The temporary quarantine triggers my creativity. Which gave me the idea to ‘assemble’ a poem using song titles. To give us a boost. To emphasize that unity, solidarity and togetherness is vital.

Lees bericht

Maar de lente wist het niet

19 maart 2020

Het was begin 2020…
De mensen hadden een lange donkere winter achter de rug,
Februari was een hele onrustige maand geweest met veel stormen en veel regen. De natuur was onrustig, alsof ze de mensen iets wilde vertellen,
alsof ze de mensen ergens voor wilde waarschuwen.
En toen werd het Maart…

Lees bericht

EHBO voor kinderen

16 maart 2020

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met (kleine) kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

Lees bericht

Verwennen

3 februari 2020

Goedbedoelde reactie van je familie of vrienden; Niet te snel je baby oppakken hoor als zij huilt, want ander dan verwen je haar echt. Dit gaat misschien tegen je gevoel in en voelt niet fijn. Wat doe jij? Volg je jouw gevoel of je verstand.

Lees bericht
Loading blogs...