Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

Leuke activiteiten voor thuis.

13 juni 2022
Lees bericht

Je prematuur kindje naar de opvang brengen.

16 mei 2022

Tegenwoordig hoor je helaas steeds vaker dat kindjes prematuur geboren worden, dat wil zeggen dat kindjes geboren worden voor de 37e zwangerschapsweek. Dit gebeurt bij ongeveer 1 op de 10 zwangerschappen. Als een baby te vroeg is geboren, zijn sommige organen zoals de longen en het maag- en darmstelsel nog niet voldoende gegroeid. Vaak is er ook echt niets aan te doen als dit gebeurd, pure pech noemen ze het dan. Deze kindjes en de papa’s en mama’s hebben er dan al een hele ziekenhuis periode opzitten, geen normale kraamweek, veel testjes bij hun kindje wat toch elke keer spanning oplevert (want is alles wel goed?) , alle slangetjes en bedradingen, eventuele operaties die ze al gehad hebben enzovoort.

Lees bericht

Eetschema’s

18 april 2022

We zien het vaak: hoe toch het eetschema van een baby aan te passen?

Lees bericht

Een dag werken op de BSO

7 maart 2022

Op de Buiten schoolse opvang (ook wel BSO afgekort) begint elke dag met een bespreking over wie wat gaat doen op de dag. Wie voor wat verantwoordelijk is, wie de taxi en kinderen opvangt, wie de stamgroep tafels speelklaar maakt en natuurlijk welke bijzonderheden er bij de kinderen zijn die dag.

Lees bericht

English Blog; Etiquette #2

5 februari 2022

The sequel on etiquette. Kids are taught ‘how to behave’ with patience and by example. But what exactly is socially desirable in the Netherlands?

Lees bericht

English blog; Etiquette

15 januari 2022

True parenting is in the hands of mom and dad. Values, ethics and norms are passed on and cultivated. You raise your children your way.
Childcare, primary education and secondary education have one common denominator: Etiquette.

Lees bericht
Loading blogs...