Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

Vergiftiging

5 februari 2024

Vaatwastabletten zien eruit als snoepjes voor kinderen, vooral de gel soort. Maar wat zit daar allemaal in? Geloof me, allemaal reinigingsmiddelen die jij vooral niet in de maag van je kindje terug wil vinden.

Lees bericht

Spelletjes voor buiten

11 september 2023

Wie weet gaan jullie lekker kamperen. Misschien genieten jullie van een relaxte ‘Staycation’. Wat er ook op de planning staat deze zomer… het is altijd fijn het kroost te laten spelen. We hebben wat ideeën verzameld als alternatief mocht badminton, voetballen of zwemmen even niet meer leuk zijn.

Lees bericht

Poisoning

21 augustus 2023

Dishwasher tablets look like sweets for children, especially the gel type. But what’s in there? Believe me, all cleansers that you do not want to find in your child’s stomach.

Lees bericht

Poep & Pies

14 augustus 2023

Vraag: “Wat wil je op je boterham?” Antwoord van de gemiddelde 3-jarige: “Poep!” Met aansluitend een langdurige lachsalvo.

Lees bericht

Zindelijk worden op het kinderdagverblijf

9 augustus 2023

En dan wordt je grote knul of kleine meid ineens 2 jaar en gaan ze op ontdekking bij de peuters. Een nieuwe wereld waar van alles te ontdekken valt. Maar ook het moment waarop kindjes gaan leren voelen wanneer ze moeten plassen / poepen

Lees bericht

Zand en water

17 juli 2023

Buitenspelen met zand & water is heilzaam voor het afweersysteem, een uitlaatklep en heel goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek. Maar er zijn nog veel meer voordelen!

Lees bericht
Loading blogs...