Ouder informatie archief (blogs)
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

Ouder informatie Archief (blogs)

We wish you a veilig Christmas

12 december 2019

Wil jij graag je kerstboom opzetten, maar twijfel jij omdat er een kleine ontdekker kruipt, loopt of glijdt door je woonkamer? Dan hebben we een paar tips zodat jou kerstboom veilig staat en je kan genieten van een mooie boom met kerstmis.

Lees bericht

Wat mag ik eten tijdens mijn zwangerschap?

25 november 2019

Wanneer je dit onderwerp gaat ‘Googelen’ komen de meest horrorverhalen naar voren. Daarom willen we je enkele producten onder de aandacht brengen. Het gaat namelijk niet alleen om wat je mag eten, maar ook om hoe je je maaltijd bereid.

Lees bericht

Leuke feitjes over ons Sinterklaas feest

11 november 2019
Lees bericht

De taakverdeling

7 oktober 2019

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in Nederland twee keer zoveel tijd besteden aan de zorg voor hen kind(eren) dan vaders. Zijn jullie er al uit hoe de taakverdeling in huis eruit ziet wanneer het wonder geboren is?

Lees bericht

EHBO voor kinderen

18 september 2019

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met (kleine) kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

Lees bericht

Zijn we er bijna?

1 juli 2019

Gaan jullie dit jaar op vakantie met de auto en kijk je een beetje op tegen de auto rit en erger je je nu al aan de vraag zijn we er bijna? Dan volgen hier enkele tips om deze reis gemakkelijker te laten verlopen.

Lees bericht
Loading blogs...