Kinderopvang het Witte Wiel
Wij zorgen goed voor jouw baby
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De leidsters van de babygroepen

Ieder kind is uniek. Onze leidsters bouwen een vertrouwensband op met je kind, zodat het genoeg zelfvertrouwen krijgt om in de groep op ontdekkingsreis te gaan. Zo kan jouw baby in alle rust en in eigen tempo zijn of haar vaardigheden oefenen.

Om dit te kunnen bereiken, heb je ervaren en liefdevolle leidsters nodig die samen hetzelfde doel en focus hebben – jouw kind en zijn of haar ontwikkeling.

We stellen graag aan u voor, onze toppers!

Inge

Inge is moeder van 2 kinderen is erg energiek, ze heeft absoluut veel liefde voor de kinderen en haalt altijd het beste uit de dag.

Miranda

Miranda is moeder van drie zonen en een dochter. Ze is een zacht persoon met een lief karakter. Miranda zal altijd de tijd voor je nemen en heeft een luisterend oor.

Samira

Samira is moeder van 2 kinderen, is energiek, actief en beschikt over een hoge dosis geduld. Ze houdt van gekkigheid en zit vol creatieve ideeën.

Sylvie

Deze lieve zorgzame collega is moeder van een dochter en hond. Deze bruisende enthousiaste persoonlijkheid heeft een luisterend oor en een groot hart voor onze kinderen. Ontzettend blij zijn wij met deze nieuwe aanwinst in ons team.

Wil je kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding

Ik wil een rondleiding

Marloes

Deze moeder van inmiddels 2 zonen, heeft een open uitstraling, is enthousiast en altijd vrolijk ! Deze gezellige en liefdevolle meid, heeft oog voor detail en veel geduld!

Loes

Loes is een liefdevol en zorgzame moeder van 2 kinderen en daarnaast een leidster die rust uitstraalt, oog heeft voor detail, een hoge dosis geduld en is altijd bezig met onze kinderen.

Natasja

Als iemand veel geduld heeft is dit wel Natasja. Lief, zacht karakter maar consequent naar de kinderen. Zij is te vinden op de babygroepen en de BSO

Kim

Is in 2016 begonnen als stagiaire, maar gelukkig bij ons gebleven. Ze is een lieve meid, die zich iedere dag weer voor 110% wil zorgen dat de kinderen een goede dag hebben! Ze is van alle markten thuis en terug te vinden op de babygroep en BSO.

Anne

Is in 2016 begonnen als stagiaire en behoort nu tot ons team. Een frisse energieke meid, we zijn ontzettend blij met haar. Je kunt Anne tegen komen bij Baby-, Peuter- en BSO groepen.

Laura

Deze enthousiasme vrolijke meid is ons nieuwe aanwinst waar wij zeer blij mee zijn. Zelf is ze moeder van 2 kinderen en kan vol op genieten van onze kleine ontdekkers.

Irene

Irene is begonnen als stagiaire op onze dagopvang en ondertussen een sterke en onmisbare kracht geworden voor onze huidige team. Deze duizendpoot kun je terug vinden op alle groepen, want zij is van alle markten thuis.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We bereken graag jouw voordeel

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.