Kinderopvang het Witte Wiel
Wij zorgen goed voor jouw baby
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei

De leidsters van de babygroepen

Ieder kind is uniek. Onze leidsters bouwen een vertrouwensband op met je kind, zodat het genoeg zelfvertrouwen krijgt om in de groep op ontdekkingsreis te gaan. Zo kan jouw baby in alle rust en in eigen tempo zijn of haar vaardigheden oefenen.

Om dit te kunnen bereiken, heb je ervaren en liefdevolle leidsters nodig die samen hetzelfde doel en focus hebben – jouw kind en zijn of haar ontwikkeling.

We stellen graag aan u voor, onze toppers!

Inge

Inge is moeder van 2 kinderen is erg energiek en is zeer creatief met allerlei soorten materialen.

Miranda

Miranda is moeder van drie zonen en een dochter. Ze is een zacht persoon met een lief karakter. Wist je dat Miranda graag creatief bezig is?

Samira

Samira is moeder van 2 kinderen, actief en beschikt over een hoge dosis geduld. Wist je dat ze van Salsa dansen houdt en Bootcamp erg leuk vindt?

Sylvie

Deze lieve zorgzame collega is moeder van een dochter en hond. Deze bruisende enthousiaste persoonlijkheid is absoluut de knutselmiep van de babygroepen.

Wil je kennis met ons komen maken?

Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding

Ik wil een rondleiding

Marloes

Deze moeder van inmiddels 2 zonen, heeft een open uitstraling, is enthousiast en altijd vrolijk ! Marloes zorgt niet alleen dat onze kinderen er piekfijn uitzien en stralen maar ook dat de groep straalt.

Loes

Loes is een liefdevol en zorgzame moeder van 2 kinderen en daarnaast een leidster die rust uitstraalt, oog heeft voor detail, een hoge dosis geduld en humor beheerst. Loes is de clown van de babygroepen.

Natasja

Als iemand veel geduld heeft is dit wel Natasja. Lief, zacht karakter maar consequent naar de kinderen. Wist je dat ze goed Engels kan (Soow joe noow det nauw)

Kim

Kim is van alle markten thuis, haar structuur en regelmaat is terug te vinden op de babygroep.

Anne

Is in 2016 begonnen als stagiaire en behoort nu tot ons team. Een frisse energieke meid, we zijn ontzettend blij met haar. Je kunt Anne tegen komen bij Baby-, Peuter- en BSO groepen.

Laura

Deze enthousiasme vrolijke meid is ons nieuwe aanwinst waar wij zeer blij mee zijn. Zelf is ze moeder van 2 kinderen en kan vol op genieten van onze kleine ontdekkers. Wist je dat je Laura wakker mag maken voor Sushi en snoep?

Noortje

Noortje is nieuw binnen ons team en is te vinden op de babygroepen. Deze ondernemende moeder van 2 dochters houdt van uitdagingen en gaat niets uit de weg. Noortje heeft liefde voor Koken en kletst graag bij met vrienden onder het genot van een borreltje en een spelletje.

Leonie

Deze creatieve en altijd spontane moeder van 2 zonen is ten alle tijden in de “mood” voor gekkigheid.

Eveline

Eveline zorgt ervoor dat letterlijk alle kinderen gezien zijn. Kinderen komen niets te kort want Eveline staat altijd voor hen klaar.

Je kunt veel terugkrijgen van de belastingdienst

We bereken graag jouw voordeel

Bereken je voordeel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.