Op onze Buitenschoolse Opvang leren kinderen de leukste dingen. Wij halen de kinderen op voor drama en dans of judo-, zwem- of gitaarles
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Open van 07.00 tot 19.00 uur
  • Zoals thuis
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gericht op Groei
De Buitenschoolse Opvang bij het Witte Wiel

Unieke werkwijze

Buitenschoolse opvang Het Witte Wiel biedt kinderen een uitgebreid sport-, spel- en muziekpakket. Door een goed partnernetwerk kunnen kinderen officiële diploma’s halen, leren ze samenwerken en verhoogt hun zelfvertrouwen.

Zelf activiteit kiezen

Aan het begin van het schooljaar kiest ieder kind welke activiteit hij of zij graag wilt doen. Na de kerst is er een mogelijkheid om weer te wisselen als ze dat willen. Wanneer jouw kind voor een les kiest met een vaste lesopbouw, dan is het noodzakelijk om aanwezig te zijn (bijvoorbeeld een zwemles).

Lekker weg van school

Wij halen jouw kind op

Kinderen op onze Buitenschoolse Opvang halen wij op van hun school. We werken samen met 36 scholen in onze regio, dus je kind is niet snel alleen. Per school spreken we af op een vast verzamelpunt. Wanneer iedereen er is, gaan we naar de locaties.

De activiteiten zijn op deze locaties:

  • Het Witte Wiel
  • Sportcentrum David Lloyd
  • Muziekschool Art4U
Vertrouwde omgeving

We volgen een vaste structuur

Na zo’n lange dag concentreren op school moet eerst de stevige trek gestild worden. We eten lekker wat fruit en groente en lessen de dorst met een groot glas water. Ook moet de energie eruit. Dat stilzitten is niet weggelegd voor de meeste kinderen. Uitrazen is op al onze locaties dan ook geoorloofd. Dit kan natuurlijk spelend met vrienden en vriendinnen. Hierna gaan we aan de slag met de gekozen activiteit. Is er daarna nog tijd dan wordt er gewoon meer gespeeld en snacken we  nog een gezonde hap. Zo sluiten kinderen hun dag perfect af op de buitenschoolse opvang.

Bekijk hier ons team

Deze toppers staan iedere dag voor de kinderen klaar om er een gave dag van te maken op de buitenschoolse opvang. Dit kan na school of tijdens de vakantie. Ontmoet ze.

Leer het team kennen